Életmód / Ezotéria

Ez az uralkodó bolygód a numerológia szerint

Így számold ki

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, mi a saját számod a numerológia szerint, szükséged van a születési időpontodra. Az adott napot írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! A számokat add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz, és az alábbi leírás segítségével már ki is derítheted, mi az uralkodó bolygód!

Ha pl. a te születési dátumod 1990.04.16., akkor a számolás menete a következő: 1+9+9+0+0+4+1+6=30 azaz 3+0=3


Ha a te számod az egyes

Bolygód a Nap – uralkodó jegyed az Oroszlán

Az egyes szám a numerológiában a Naphoz csatolható, a Nap pedig az Oroszlány jeggyel köthető össze az asztrológiában. Innen már nem is olyan meglepő, hogy a te életedet a pozitív energiák és a tettvágy hatja át. Szereted, ha a középpontban lehetsz, ha sikeres és elismert vagy, ha tisztelnek és szeretnek mások. Gyakorlatilag nem tudsz veszíteni, addig mész és teszed a dolgodat, mígnem csodás eredményeket tudsz letenni az asztalra. Alapvetően irányító, domináns a személyiséged, nagyon határozott véleményed van mindenről. Ez egyrészt segít eligazodni az életben, másrészt viszont sokszor nehéz helyzetbe hoz, hiszen kevesen tudnak alkalmazkodni egy ilyen erős és büszke nőhöz.

Ha a te számod a kettes

Bolygód a Hold – uralkodó jegyed a Bika

A Holdat az asztrológiában a nőiséggel, a női energiákkal, az ösztönökkel és érzelmekkel azonosítják. A kettes számot a Hold, azaz a Bika jegye hatja át. A te életedre a túlcsorduló érzelmek, a romantika, a szerelem és a család jelentőségteljes hatást gyakorol. Hajlamos vagy arra, hogy mindent érzelmi alapon közelíts meg, emiatt sokszor extrém nehezen használod az észérveket. Erősek a megérzéseid, ugyanakkor nincs mindig annyi önbizalmad, hogy hagyatkozz is rájuk. Az érzelmi életed nagyban meghatározza a hangulatodat, a rossz kedvedet pedig hajlamos vagy evésbe fojtani, ezért neked különösen nagy figyelmet kell fordítanod az ideális testsúlyod megőrzésére. 

Ha a te számod a hármas

Bolygód a Jupiter – uralkodó jegyed az Ikrek

A Merkúr bolygó védjegye a kommunikáció – talán nem túl meglepő módon, az Ikrek jeggyel van szoros összefüggésben. Kellemes társaság vagy, könnyű veled megtalálni a közös nevezőt. A kommunikációs képességeid kiemelkedőek, egyáltalán nem okoz számodra problémát, hogy szóba elegyedj másokkal, valamint hogy a bizalmukba férkőzz. Hajlamos vagy rá, hogy mindenbe belekóstolj, belekapj egy kicsit, de a kíváncsiságod és az érdeklődésed általában rövid ideig tart. Aktív vagy, gyorsan mozogsz, és sokszor hadarva beszélsz. Számodra fontos a függetlenség, a szabadság, ezért ritka, hogy sokáig megmaradsz egy környezetben, vagy éppen kapcsolatban. 

Olvastad már?  Csillagjegyek, akik többet csalódnak, mint mások - és azt is eláruljuk, miért

Ha a te számod a négyes

Bolygód a Föld – Uralkodó jegyed a Szűz

Ugyan a Földhöz az asztrológiában nem csatlakoztatunk külön zodiákust, egy földjegyű horoszkóp, a Szűz általános leírása tökéletesen illik a négyes számhoz. Hajlamos vagy rá, hogy borúsan lásd a világot és az érzelmeidet is nagyon nehezen feded fel. Csak igazán kevés embert engedsz közel magadhoz az életed során, sokszor a párkapcsolatodban sem tudsz teljesen feloldódni, úgy érzed, lehetetlen tökéletesen átadni magadat – gyakran évek, évtizedek után sem vagy erre képes. Jellemző rád a racionális felfogás, központi szerepet töltenek be az életedben az anyagiak. Reálisan gondolkodsz, megbízható személy vagy, ám nem kifejezetten társasági ember. 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást