Újragondolt hajbavalók, avagy 5+1 fantasztikus frizura trendi hullámcsatokból

Újragondolt hajbavalók, avagy 5+1 fantasztikus frizura trendi hullámcsatokból

Címlap / Stílus / Haj / Újragondolt hajbavalók, avagy 5+1 fantasztikus frizura trendi hullámcsatokból

Meglepő kiegészítő lett újra divatos idén, bár be kell vallanom, trendek ide, trendek oda, én eddig is szinte minden nap használtam. Nem másról van szó, mint a praktikus hullámcsatokról, amiknek ezúttal nem csak az előnyeit élvezhetjük, hanem még a trendeknek is hódolhatunk a segítségükkel. Elképzelni sem tudod, hogyan lehet egy ilyen alapvető és hétköznapi kiegészítő divatos? Megmutatom!

Kócos frizurához

Manapság minden hódít, aminek köze van a retro irányzatokhoz, vagy éppen a hippi stílushoz, így aztán nem meglepő, hogy a hullámcsatok mellett a kócos frizurák is felbukkantak követendő trendként.

Szerencsére egy ilyen frizurával felteheted az i-re a pontot, és tökéletes lehet a megjelenésed egy újragondolt, 80-as, 90-es évekbeli összeállítás segítségével.

Ami pedig a hullámcsatokat illeti, egyáltalán nincs szükség arra, hogy elrejtsd őket sőt, minél feltűnőbbek, annál jobb.

 

Trendi X-ek

Az egymásra halmozott hullámcsatok egyértelműen divatosak, de nem csak az összevisszaság hódít – a geometriai minták és az X-ek is nagyon trendinek számítanak.

Ezt az irányzatot követve sincsen nehéz dolgod, hiszen csak annyit kell tenned, hogy néhány betűzött hullámcsatra kb. 60 fokban rátűzöl még néhányat.

Persze semmi más nem szabhat neked határt, mint a fantáziád és az alkalom: annyi csatot és olyan hosszan tehetsz a hajadba, amennyit ideálisnak gondolsz, a divatot tekintve nem foghatsz mellé velük.

 

Látványos formák

Az X-ek is már kellően feltűnőek és látványosak, de messze nem csak rájuk támaszkodhatsz, ha kedveled az egyedi megjelenést.

A hullámcsatok óriási előnye, hogy tekinthetünk rájuk vonalakként, amikből aztán bármilyen formát belevarázsolhatunk a hajunkba.

Számos inspirációt találsz az interneten, amikből három- vagy éppen négyszögeket készítettek, de hódítanak a kettőskeresztek is.

 

Izgalmas nyilak

Megérnek egy külön bekezdés a nyilakra emlékeztető formák, amiket megint csak végtelenül könnyen átültetsz a saját megjelenésedbe.

Akár már két hullámcsat is elegendő ahhoz, hogy trendi frizurát készíts magadnak, de ha igazán feltűnő megoldásra vágysz, akkor érdemes legalább három-négy, nyílra emlékeztető formát készítened a hajadba.

Ha pedig imádod a változatosságot, nyugodtan variálj a távolságokkal – más hatást kelt, ha egymáshoz közel rakod a V-alakokat és másként fest az is, ha messzebb tűzöd be őket a hajadba.

 

Praktikus vonalak

A hullámcsatok segítségével a nagyobb csatokat sőt, akár a hajgumikat is kiválthatod.

Jó példa erre ez a megoldás, aminek a segítségével ezt az egyszerű és hétköznapi frizurát is pár mozdulattal feldobhatod.

Azonban nem csak így vetheted be a csatokat: az szintén nagyon trendi lehetőség, ha egy-egy tincsen végigfutva, hármasával rögzíted őket egymás mellé.

Ennek köszönhetően messziről úgy tűnik majd, mintha néhány vastagabb csatot használnál volna, és csak közelről látszik, hogy ennél jóval izgalmasabb lehetőséget választottál.

 

Funkció nélkül

A hullámcsatokra idáig praktikus kiegészítőként tekintettünk, és a legtöbbször azon ügyködtünk, hogy elrejtsük őket a tincsek alá.

Nos, ezt az elmúlt időszak trendje alaposan felforgatta és odáig jutottunk, hogy a hullámcsatokat egyenesen vétek elrejteni.

Funkció nélkül is érdemes használnod őket, tehát akkor is egész nyugodtan feldobhatod a segítségükkel a frizurádat, ha nem kell egy kósza szálat sem félretűznöd.

Ebben az esetben már nyugodtan bevetheted akár a színes csatokat is, nem kell megmaradnod a hagyományos fekete és a fémesen csillogó változatok mellett.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást