Otthon / Szórakozás

Az ujjlenyomatod nem csak azonosításra jó: különleges vonásokra is rávilágíthat a formája

Az ujjlenyomatod nem csak azonosításra jó: különleges vonásokra is rávilágíthat a formája

Amióta világ a világ, az emberek fejtegetik a tulajdonságaikat, egyedi vonásaikat, és sokan a jövőjükkel is szeretnének közelebbről megismerkedni. Azt ugyan nem ígérhetem, hogy az ujjlenyomatod elemzésével megtudod majd, mi vár rád a jövő héten, de érdekes jellemvonásokra hívhatja fel a figyelmedet, ha megismered, milyen formákat rejteget.

Hurkok

Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiséged van, a kisebb-nagyobb, időszakos kilengéseket leszámítva békében élsz önmagaddal, és úgy általában a világgal. Azok az emberek, akiknek hurkokból áll az ujjlenyomata, a legtöbbször segítőkészek és jól átlátják, átérzik mások élethelyzetét. Ebből is adódik, hogy ilyen ujjlenyomattal erős az igazságérzeted, kiállsz magadért és másokért is.

A hurkokból álló ujjlenyomatok tulajdonosai szeretnek tervezni, álmodozni, ugyanakkor nagyon utálják a monotonitást igénylő munkákat.

Emiatt előfordulhat, hogy nehezen jutsz előre a céljaidat illetően, de ha olyan munkát találsz, amiben kiélheted a kreativitásodat, akkor az egyenesen felvillanyoz, és te leszel a főnökök álma. A hurkok a közösségi életre is utalnak: ha ilyen az ujjlenyomatod, minden bizonnyal igazi társasági ember vagy, sok a barátod, és nem esik nehezedre az új ismeretségek megkötése sem.

Spirális minták

Ha neked is úgy festenek az ujjlenyomataid, mintha spirálok lennének, akkor alighanem sokkal inkább magányos farkas vagy, mint társasági ember. Nem feltétlenül arról van szó, hogy utálsz kimozdulni otthonról, de előnyben részesíted, ha egy kicsit egymagad lehetsz. Szereted, ha minden a maga útján és maga idejében lezajlik, nem szeretsz kapkodni, vagy éppen elébe menni a dolgoknak, szívesen sodródsz az árral.

Első alkalommal sokan távolságtartónak, ridegnek gondolnak, pedig csak arról van szó, hogy nem adod ki magadat túl korán, és nem is vagy az a fajta, aki azonnal „magasabb fokozatba kapcsol”, ha történik vele valami újdonság – szóval nem lelkesedsz túl könnyen. Gyakorlatilag az összes olyan ember, akinek spirálokból áll az ujjlenyomata, kiemelkedően tehetséges valamiben: ha te is ebbe a csoportba tartozol, szellemes és éles elméjű vagy. Nincs sok barátod, de őket nagyra becsülöd, és rendszeres támogatással biztosítod számukra, hogy bármikor és bármiben támaszkodhatnak rád.

Boltívek

A boltíves mintákat rajzoló ujjlenyomatok tulajdonosai nagyon energikusak, de még inkább eltökéltek. Ha a te ujjlenyomataid is ilyenek, nem ismersz lehetetlent: nagyon keményen és odaadóan tudsz küzdeni a kitűzött céljaidért, makacsul ragaszkodsz a terveidhez.

Állandóan ég benned a tenni akarás, és képes vagy a lehetetlennek is nekilátni.

A környezeted bátor és megbízható emberként tart számon, ezért örömmel támaszkodnak rád probléma esetén. A lojalitásod megkérdőjelezhetetlen, és ami nagyon fontos, sosem becsülsz alá senkit.

Ugyan a változásokat ki nem állhatod, és nehezen is alkalmazkodsz hozzájuk, ha elég időt kapsz az átállások során, akkor ismét a ranglista élére küzdöd magadat. Számodra a lustaság, a lazulás egyszerűen nem opció, gyakran kifejezetten figyelmeztetned kell magadat, hogy egy kicsit pihenj. Erre egyébként érdemes is figyelned, mert könnyen kiégés, depresszió lehet az állandó hajtás vége.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást