7 bevált trükk, hogy tökéletesen mutass az összes fotón

7 bevált trükk, hogy tökéletesen mutass az összes fotón

Címlap / Stílus / Test / 7 bevált trükk, hogy tökéletesen mutass az összes fotón

Nincs több beszívott tekintet

Ugye, milyen jót szoktál röhögni azokon a képeken, amelyeket éppen a pislogás folyamatában sikerült exponálni, így félig csukott szemmel révedsz rajtuk magad elé, mint valami elvarázsolt füves? 

Nem kell többé emiatt a „megjelölés törlése” gombra nyomnod a Facebookon, ha megkéred a fotóst, hogy számoljon vissza háromtól a kattintás előtt, és kettőnél önként pislogsz egyet. Mire megnyomja a gombot, biztosan nem lesz száraz a szemed!

Viszlát, toka!

A fotókon világosan látszik, hogy a tokaprobléma nemcsak a túlsúllyal küszködőket sújtja. Gyakorlatilag mindenkinél létezik az a szög, amitől megjelenik a nem kívánt fodrocska a nyakon. Elkerülheted a bajt, ha a fejtető felé nyújtózva kihúzod a nyakad, és egy kicsit előredöntöd a fejed. 

Próbáld enyhén előrehajtani a homlokod, és egy icipicit lefelé az állad. Elsőre egy kicsit esetlennek érezheted ezt a pózt, de megígérjük, hogy az eredmény láttán megérted, miért javasoljuk!

Óvatosan az alapozóval!

Az alapozóból ered a nők legtöbb fotóbakija. A nem megfelelő árnyalat ugyanis akkor is tönkreteszi a fényképet, ha egyébként minden más tökéletesen fest. A túl világos szín egyből feltűnik, ha villan a vaku, a túl sötét pedig sajnos természetes fénynél is komikus. Nyáron ráadásul egészen nagy bőrfelület látszhat az egyéb testtájakon, így nagyon feltűnik, ha a pofid színe elüt a dekoltázsodtól vagy a karodtól.

Fontos a szempilla!

A szempillaspirál használata lényegtelennek tűnhet, mégis kötelező. Hasonló a helyzet az előtte bevetendő göndörítővel is, ami gondoskodik róla, hogy a pilláid felfelé íveljenek. A dolog azért kulcsfontosságú, mert mindkét eszköz segít benne, hogy „kinyíljon” a tekinteted, kifejezőbb legyen a szemed. Az arc fókuszpontja ezáltal egy kicsit feljebb kerül, ami a külső szemlélőnek abban nyilvánul meg, hogy egyszerűen ragyog a tekinteted.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást