Párkapcsolat / Szerelem

10 ok, amiért igenis fontos a külső – még akkor is, ha előszeretettel hangoztatjuk, hogy nem

10 ok, amiért igenis fontos a külső – még akkor is, ha előszeretettel hangoztatjuk, hogy nem

1. Büszke szeretnék lenni a páromra

Nem kell, hogy Brad Pitt legyen a választottunk, de az igen, hogy büszkék legyünk rá. Szívesen menjünk vele kézenfogva az utcán, a családnak, barátoknak büszkén mutassuk be, hogy ő a partnerünk, ebben semmi rossz nincs. 

2. Első pillantásra senki sem a személyiségedbe szeret bele

Ez a mondat egy népszerű romantikus vígjátékban hangzott el Gerard Butler szájából és bármilyen nyers is, sajnos igaz. Ami legelőször felkelti az érdeklődésünket és meghatározza, milyen lesz a kémia két ember között, az csakis a külső. Egy bájos mosoly, egy szép szempár, stb.  

3. Szép gyerekeket szeretnék

Szeretnénk, hogy gyermekeink apja ugyanolyan értékrenddel rendelkezzen, mint mi, de azért az sem elhanyagolható, hogy az utódok milyen géneket fognak örökölni. Nem bűn kimondani, hogy az ember azért is részesíti előnyben a megnyerő külsejű partnert, mert tudat alatt az is számít neki, hogy a közös gyerekekre is tovább öröklődik a szépség.

4. A testi vonzódás a jó szexuális élet alapfeltétele

Könnyebb megkívánni egy kifejezetten vonzó testű partnert, de nemcsak ez számít. Sok olyan kapcsolat van, ahol az egyik fél kicsit „elengedi magát” és mivel már nem találja magát vonzónak, kerüli a szexuális együttléteket. A hízás – vagy férfiak esetében az izomvesztéssel járó fogyás – nagyban befolyásolja az ember önbizalmát, ami minden téren kihat a kapcsolatra.

5. Sokan randiappok segítségével ismerkednek

Bizonyára a te ismeretségi körödben is egyre több olyan pár van, akik online ismerkedtek meg, esetleg neked is több ilyen kapcsolatod volt már. A digitális korszakban azonban a külső a minden, legalábbis az első lépéseknél, hiszen egyetlen kép és mondat dönt arról, merre húzzák az embert. Ez pedig sajnos vajmi kevés lehetőséget ad arra, hogy a személyiségünkkel vegyük le lábáról a potenciális jelölteket, ez ugyanis csak később jön.

A következő 5 okot a következő oldalon találod. Lapozz egyet! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást