Így készül a tökéletes lágytojás, omlett és buggyantott tojás

Így készül a tökéletes lágytojás, omlett és buggyantott tojás

Címlap / Életmód / Receptek / Így készül a tökéletes lágytojás, omlett és buggyantott tojás

Akármennyire szerettem volna jó főtt tojást készíteni, lényegében nagyon ritkán sikerült elérni azt az állagot, amit szerettem volna. Sokszor túlfőztem, de volt olyan is, hogy még lágy maradt. Az a krémes sárgája, kemény fehérje nem igazán akart összejönni. Elkezdtem hát kísérletezni a tojásfőzéssel, míg sikerült az, amit szerettem volna. Tovább mentem, és utánajártam, hogy milyen a tökéletes omlett, buggyantott és lágytojás.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!