Önismeret teszt: Mennyire ismered saját magadat? A válaszokból kiderül

Önismeret teszt: Mennyire ismered saját magadat? A válaszokból kiderül

Címlap / Életmód / Lélek / Önismeret teszt: Mennyire ismered saját magadat? A válaszokból kiderül

Tréninggel ugyan nem szolgálhatunk, de tesztünkben néhány egyszerű kérdésre válaszolva képet kaphatsz arról, hol tartasz az önmegismerésben.

0%

Van konkrét célod az életben, amelynek eléréséért évek óta küzdesz?

Mely tulajdonságok jellemzőek rád leginkább?

Tisztában vagy a születésed pontos körülményeivel?

Hogy állsz a vallással?

Milyen gyakran hallgatsz a megérzéseidre?

Ki ismer téged a legjobban?

Teszt: Mennyire ismered önmagad?
A racionalista

Biztos vagy benne, hogy tökéletesen kontroll alatt tartod az életed minden területét, a döntéseidet csak és kizárólag a józan ész diktálja. De ha ilyen jól ismered önmagad, miért érezted úgy, hogy ki kell töltened ezt a tesztet?
Az intuitív

Önismeretben igazán jó vagy, felismered a megérzéseidet és kellő magabiztossággal hallgatsz is rájuk. Ismered a saját határaidat, nem kergetsz elérhetetlen álmokat. Jó úton haladsz, csak így tovább!
Az útkereső

Nem érzed elég kitartónak magad, és képesnek arra, hogy végigvidd, amit eltervezel, ugyanakkor lehetnek olyan rejtett tartalékaid, melyeknek létezéséről eddig tudomást sem vettél. Merj hinni magadban és a kitartásodban!
A sodródó

Néha te magad is úgy érzed, hogy csak megtörténnek veled az események, melyekre nincs igazán ráhatásod, és nem is nagyon érted, hogy miért. A válaszokat magadban keresed, de nem igazán találod. Talán egész máshol kellene keresned, ehhez pedig a legfontosabb, hogy saját magaddal tisztában legyél!

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást