Teszteld! Milyen lenne az álomesküvőd? A válaszokból kiderül

Teszteld! Milyen lenne az álomesküvőd? A válaszokból kiderül

Címlap / Szerelem / Esküvő / Teszteld! Milyen lenne az álomesküvőd? A válaszokból kiderül

Valami intim, emlékezetes pillanatot képzeltél el, vagy egy jóféle hagyományos, magyaros lagzit szeretnél? A tesztből választ kaphatsz ezekre a kérdésekre.

0%

Milyen számodra a tökéletes eljegyzési gyűrű?

Ha becsukod a szemeidet, milyen hangulatú az esküvőd?

Szerinted mennyire fontosak a hagyományok egy esküvőn?

Milyen menüt tudsz elképzelni az esküvődön?

Milyen színvilág áll a legközelebb hozzád az alábbiak közül?

Szerinted szükség van vőfélyre az esküvőn?

Kiket hívnál meg az esküvődre? Milyen szempontokat vennél figyelembe az alábbiak közül?

Az alábbi állítások közül melyik fontos számodra?

Milyen lenne az álomesküvőd? Teszteld!
A: Egy távoli országban, édes kettesben

Tengerparti esküvő

Az ideális esküvő számotokra az, ahol egymásnak mutathatjátok meg a szerelmeteket, nem pedig másoknak. Nem akartok felvágni, de a megfelelési kényszer szintén távol áll tőletek. Az számít, hogy nektek jó legyen, hogy ti jól érezzétek magatokat, pontosan tudjátok, hogy úgysem lehet mindenkinek megfelelni. Az esküvőtöket romantikusnak, pihentetőnek képzelitek, nem pedig szervezéssel, hajtással túlfűtött eseménynek. Erre keresve sem találnátok jobb alkalmat, mint egy csodálatos, trópusi nyaralással egybekötött esküvő!
B: Hagyományos lakodalomra vágysz

Hagyományos esküvő

Azok közé tartozol, akik nem csak szeretik, élvezik is a hagyományokat. Számodra nem igazán elképzelhető, hogy eltérj a megszokott tradícióktól, és ne kövesd az itthon jól bevált menetrendet. Amikor kislány korodban nézted a menyasszonyokat és elképzelted az esküvődet, már akkor tudtad, hogy te is erre vágysz. Ezt most már nem is érdemes felrúgnod, a legjobb, ha valóban egy hagyományos, jól bevált és körülhatárolt, magyaros lagzi mellett teszed le a voksodat.
C: Különleges, emlékezetes esküvőre vágysz

Különleges esküvő

Még, ha egyelőre nincsenek is konkrét elképzeléseid az esküvődről, azt biztosan tudod, hogy valami egyedire, különlegesre vágysz. Nem igazán lehet levenni a lábaidról sem a hagyományos, magyar lagzikkal, sem egy távoli szigetre tervezett, édes kettesben eltöltött esküvővel. Ezt az örömöt szeretnéd megosztani a barátaiddal, de abban biztos vagy, hogy olyan lagzit szerveznél, ami örökre nyomot hagy bennünk. Már csak ki kell találnod egy olyan egyedi irányvonalat, ami nem csak hozzád, hanem a szerelmedhez és úgy általában a párkapcsolatotokhoz is igazán passzol!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást