7 szórakoztató őszi program mindenkinek

7 szórakoztató őszi program mindenkinek

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / 7 szórakoztató őszi program mindenkinek

Ősszel az ember levert, kedvetlen, sokszor úgy érzi, nem tud mit csinálni. Pedig az, hogy nincsen 30°C fok, egy sereg olyan dolgot tesz lehetővé, amit nyáron, a rekkenő hőségben nem tudtunk, vagy nem akartunk megtenni. Most itt a remek alkalom, hogy hódolhassunk a rég várt hobbiknak.

Erdő

Bár az idő ilyenkor nem éppen száraz, mégis érdemes útra kelni. Ha ugyanis ősszel mész az erdőbe, akkor olyan szépségében láthatod, amilyenben egyébként nem.
A levelek színpompája, és a télire gyűjtögető állatok szorgoskodása mind előtűnik. Mielőtt nekivágnál, azért csomagolj el esőkabátot, és vegyél gumicsizmát, vagy vízálló cipőt, mert ha nagyon vizes leszel, akkor könnyen megfázhatsz.

Városlátogatások

Tervezed már egy ideje, hogy megnézed Hévizet, vagy éppen Sopront, vagy bármelyik várost, csak a nagy melegben nem akartál nekivágni? Nos, akkor most elérkezett a legmegfelelőbb időpont, hogy felfedezd azokat a helyeket, amiket egész nyáron szerettél volna.
Ráadásul ehhez nem is kell feltétlenül szabadságot kivenned, hiszen ha péntek este indulsz, akkor 2 napod is lesz arra, hogy körülnézz, és pihenj.

Bicikli

A nyár azoknak nem jelent akadályt, akik nap, mint nap bicikliznek. Azoknak azonban, akik csak ritkán veszik elő a drótszamarat, komoly kihívás lehet a 30°C-ban kerekezni.
Ám az ősz beköszöntével ez az akadály is elhárul, így kedvünkre túrázhatunk a biciklink nyergében. Arra azért figyelj, hogy legyen rajta sárhányó, mivel a ruhád bánhatja, ha a koszos vizet a kerék a hátadra fröcsköli.

Társas

Ha túl hidegnek ítéled az időt, és inkább otthon maradnál, akkor sem kell csüggedni, hiszen van programlehetőség bőven.

Az egyik elfeledett ötlet, ha nekiálltok társasozni. Sokan gyerekkorukban találkoztak ezzel a lehetőséggel utoljára, és akármennyire is élvezték akkor, mára teljesen lemondtak róla.
Pedig akár kettesben is lehet társasozni, de összecsődítheted a barátaidat is, és egy nagyobb csapatnak is ideális szórakozás lehet. A sok nevetés, és a tartalmas szórakozás pedig egyenesen garantált.

Alkoss

Szeretsz festeni, rajzolni, varrni, de soha nincs rá időd? Nos, ha nem akarsz kimozdulni, hanem a lakás melegét választod, akkor itt a remek lehetőség, hogy hódolj alkotó vágyadnak.
Végre nem zavar majd az sem, hogy kint ragyogó napsütés van, és neked nem marad meg a kezedben az ecset, ceruza, miegymás, mert csak arra tudsz gondolni, hogy napozni és fürödni kellene, élvezni a nyarat. Most azonban elmélyülhetsz, és szabadjára engedheted a kreativitásod anélkül, hogy zavarnának ebben.

Olvass

A zord, esős és hideg idő arra is tökéletes alkalmat teremt, hogy bekucorodj egy kényelmes fotelbe, egy bögre forró teával, és beletemetkezz egy izgalmas könyvbe.
Sajnos a mindennapokban egyre ritkábban jut időnk ilyesmire, a legtöbbször csak a honlapokat futjuk át a napi hírekért. Ilyenkor azonban végre van lehetőség arra, hogy egy igazi, jól megírt történetet olvashass, ne csak néhány soros cikkeket.

Tévé

Ha minden kötél szakad, és tényleg semmihez nincs kedved, még akkor is marad a tévé, mint lehetőség. Válassz ki valamilyen izgalmas, vagy romantikus filmet, és élvezd azt egy takaró, és némi gyümölcs társaságában.
Ha nem akarsz egyedül lenni, akkor csinálhatsz baráti filmezést is, amikor együtt választotok a lehetőségek közül, és akár maratoni többrészes filmezést is összehozhattok.
Az, hogy az idő nem a legtökéletesebb, még nem jelenti azt, hogy nem lehet semmit sem csinálni. Minden időnek megvannak a maga lehetőségei, a mi dolgunk csupán annyi, hogy válogatunk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást