Életmód / Ezotéria

7 szimbólum, amivel bevonzod a szerelmet

7 szimbólum, amivel bevonzod a szerelmet

Hogyan használd őket?

Régen a szimbólumokat pergamenre rajzolták fel, esetleg fába, kövekbe, fémekbe vésték őket. Modern világunkban leginkább gravírozott tárgyakkal, rajzokkal, hímzésekkel hozhatjuk be ezeket a jeleket. A legkényelmesebb módszer az, ha kinyomtatod papírra és bekeretezve kiteszed a faladra vagy akármilyen más dísztárgyra is printelheted.

Azonban a legjobb, ha magadnál hordod, ezért ha lehetőség van arra, hogy beszerezheted ékszer, esetleg medál formájában, akkor nyugodtan választhatod azt is! Ám sokkal izgalmasabb és akár hatásosabb is lehet, ha magad készíted el.

Elvégre valamit, valamiért: te fáradj a szimbólum felrajzolásával, hogy az energiáidnak segítségével aktivizáld az erejét, a jelkép pedig elhozza neked a vágyadat vagyis a társadat. A következő szimbólumok ígérnek neked szerelmet:

Izlandi szerelem szimbólum

Ez egy izlandi, viking szerelem szimbólum. Nagyon egyszerű lerajzolni, de még akár felhímezni is.

Az ősi rúna készítése közben mantrázd magadnak nyugodtan, hogy „boldog vagyok” vagy „megtaláltam a páromat”.

Elvégre a Vonzás Törvénye is így működik: élj úgy, mintha már teljesült is volna a vágyad.

Az Astarstafur szerelem rúna

Nem sokat tudni róla, csupán annyit, hogy egy ősi izlandi rúna, pontosabban összetettsége lévén már amulett, amely viselése elhozza nekünk vagy biztosítja a szerelmet, így azután sem kell megválnod tőle, hogy meglelted a kedvesedet.

Vénusz bolygó jelképe

Talán túl egyszerűnek tűnik, de attól még nem kevésbé hatásos!

Ez a Vénusz bolygó szimbóluma, ami a szerelem, a szeretet, a szépség bolygója.

Mivel a Bika és a Mérleg uralkodóbolygója így különösen ajánlott a jegy szülötteinek maguknál hordani, amennyiben szerelemre vágynak. De természetesen bárki más is magánál tarthatja!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást