Szexuális segédeszközünk, a pornó

Szexuális segédeszközünk, a pornó

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szexuális segédeszközünk, a pornó

A legtöbben, amikor meghallják azt a szót, hogy pornó, akkor elfintorodnak, megbotránkoznak, vagy egyszerűen csak úgy tesznek, mintha meg sem hallották volna. Pedig ez a műfaj igen is jelen van a mindennapjainkban, ha tetszik nekünk, ha nem. Viszont, ha már egyszer itt van, miért ne használnánk fel, és alkalmaznánk, mint egy tökéletes ajzószert.

Az elfajzott, mai társadalom terméke

Aki azt hinné, hogy a pornó új keletű dolog, az nagyon is téved. A szexuális fantáziálások, és persze azok megjelenítése például rajzokon gyakorlatilag egyidős az emberiséggel. Mondhatnánk, hogy ez a férfiak szórakozása, de ebben sem lenne igazunk.
Való igaz, a pornópiac elsődleges célközönsége valóban ez erősebbik nem, de szép számmal akadnak hölgy érdeklődők is, így tulajdonképpen bárki megtalálhatja azt a formáját ennek a művészetnek, amit csak kívánatosnak tart.

Művészet?

Sokat felhördülnek arra, amikor azt hallják, hogy a pornó művészet. Pedig ha egy kicsit elvonatkoztatunk az igénytelenül, és átérzés nélkül elkészített filmektől, akkor bizony nagyon is széles tárházára akadunk ezeknek az alkotásoknak. Rajzok, festmények, fotók, filmek, melyek egyáltalán nem azt a fajta közönségességet jelenítik meg, amire a legtöbb esetben számítunk.
A pornográfia egy művészeti lehetőség, és ha valaki valóban érzékkel csinálja, akkor nagyon is sok rajongóra akad. Persze lehet vitatkozni azzal, hogy hogy lehet egy kalap alá venni ezt a kifejezési módot egy fantasztikus zeneművel, vagy egy Mona Lisával, de tény, hogy komoly piaca van.

A pasiknak szól

A pornófilmek és képsorozatok többsége valóban az erősebbik nemnek készül, hiszen a férfiak sokkal fogékonyabbak a vizuális ingerekre, mint a hölgyek.
De azok a nők, akik egy Harlequin könyvet forgatnak, rögtön a pornó vonzásába kerülnek, hiszen ezek a művek pontosan leírva jelenítik meg azt, amit a férfiak film formájában élveznek.

Magányos szórakozás?

A pornót jellemzően magányosan nézi az ember – ez a nézet igen régóta, és igen masszívan tartja magát, és ennek megfelelően a legtöbben rábólintanak, hogy így van.
Ezután elvonulnak egy filmmel, kezükbe veszik a sorsukat, és azon keseregnek, hogy miért is kell ezt egyedül elrendezniük. A pornó társaságban (jellemzően 2 fős) is kitűnő szórakozás, sőt, hangulatfokozónak is ideális.

Házi pornó

Sokakat felizgat, ha készíthetnek egy kis házi videót, amin ők lehetnek a főszereplők. Ezzel nincs is semmi baj, csak arra kell vigyázni, hogy lehetőleg ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.
Ne küldjük el e-mailben sem, mert a világháló veszélyes is lehet, és a filmünk nézettségi csúcsokat döntögethet a videomegosztókon.

Akár egy pornós

A pornónak többek között azért van annyira rossz híre, mert a nőket megalázó pozíciókba kényszeríti a legtöbb film. Ráadásul a hölgyek úgy gondolják, hogy a párjuk elvárja tőlük is a hasonló viselkedést. Ez azonban nem igaz. Ahogyan ők sem vágynak arra, hogy a pasi az egyik romantikus könyv szereplőjévé lépjen elő, úgy a férfiak sem akarnak egy pornószínésznőt maguk mellé.
Néha kellemes is lehet, de azért hosszútávon fárasztó egy hősszerelmes lovag, aki a naplementében hurcibál minket ide-oda, ugyanígy a pornós lehetőségek is sokká válnak, ha nincs bensőséges szeretkezés, lassú csókokkal és érintésekkel. A pornó is csak egy, a szexuális segédeszközök széles választékából. Rajtunk áll, hogy használjuk-e, avagy sem.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást