Párkapcsolat / Szerelem

Szerető vagy? 5 ok, amiért nem fogja elhagyni miattad a feleségét

Szerető vagy? 5 ok, amiért nem fogja elhagyni miattad a feleségét

Attól még, hogy csalja a feleségét, még közel sem biztos, hogy el is akarja hagyni, sőt, ez így kényelmes neki! A legtöbb férj nem akar kilépni a házasságából és megszokott életéből, hanem mindössze egy kis kalandra vágyik, semmi több.

Akár a megcsalt feleség vagy, akár a szerető, az alábbiakkal érdemes tisztában lenned, miszerint a férfiak miért maradnak feleségükkel annak ellenére, hogy kikacsintgatnak a házasságból. 

1. Így mindene megvan

Ha belegondolsz, miért hagyná ott a férfi a tökéletes családját, ha szeretője így is megadja neki azt, amire szüksége van? Természetesen a fergeteges szexről beszélünk. Ott a szerető feleség, aki biztonságot jelent, illetve ott a vadmacska, akivel jókat hancúrozik, amikor csak akar, hülye lenne megszüntetni ezt a kényelmes helyzetet. Így mindene megvan: tiszta ruha, finom vacsora, gyerekek, és egy kis kaland. Ennél ideálisabb helyzetet kevés férfi tud elképzelni magának, így ebből szinte lehetetlen kirobbantani. 

2. Szereti a feleségét

Ha tényleg annyira szerelmes lenne a szeretőjébe, már régen elhagyta volna érte a családját. Azonban valamikor a feleségét is szerelemmel szerette, elvette, majd családot alapított vele. Akármennyire mondja is, hogy milyen hárpia, minden este hazamegy hozzá.

Ha igazán szeretne, feláldozná érted az otthon melegét és kilépne a házasságból, vállalva az ezzel járó összes negatív következményt.

Ha csak ígérget, te pedig vársz rá – akár évek óta – akkor bele kell törődnöd, hogy esze ágában sincs elhagyni a feleségét. A szerető hiába vár, mindig csak szerető marad és csak vesztegeti az idejét egy olyan férfira, aki sosem lesz az övé. 

3. Fontosak neki a gyerekei

Még ha a feleségével visszafordíthatatlanul meg is romlott a kapcsolata, a férfiak többsége nem lép a gyerekek miatt. Ha igazán szereti a gyerekeit, nem fogja fenekestül felforgatni az életüket, hiszen ha elhagyja őket, akkor könnyen meglehet, hogy hétvégi apuka válik belőle, amit sokan nem szeretnének. Még ha sikerülne is a feleségével megegyezni abban, hogy közösen nevelik a gyerekeket, nagyon kevés férfi tudja megoldani családfenntartóként, hogy félig egymaga nevelje a gyerekeket. 

4. A válás zűrös

Egy válás mindig csúnya és fájdalmas, mindenkiből a legrosszabb énjét hozza ki. Emiatt nyilván senki nem akar keresztülmenni rajta, hacsak nem létkérdés. Viszont ha valaki el tudja titkolni afférját a felesége elől és közben a szeretőjét is boldoggá tudja tenni, akkor semmi nem motiválja arra, hogy kitegye magát a válás okozta kellemetlenségeknek.

Amíg egyik nő sem panaszkodik túlságosan, biztos lehetsz benne, hogy az úriember fenn fogja tartani a helyzetet és nem nehezíti meg sem a felesége, sem a saját életét. 

5. Csak egy kis izgalomra vágyik

Egyik férfi sem azzal a céllal lép félre, hogy emiatt ő majd elhagyja a feleségét. Kalandként tekintenek a dologra, ami szürke hétköznapjaikba egy kis izgalmat visz. Akármennyire esküdöznek is, nem szerelmet keresnek, hanem pusztán szexet. Nem vágynak mély érzelmekre és kötelezettségekre, hiszen az megvan nekik otthon. Ha már régóta vársz rá és még nem lépett, akkor itt az ideje, hogy belásd: nem fogja elhagyni miattad a feleségét.

Kép forrása: photographee.eu/Depositphotos.com

2 hozzászólás

 • Avatar
  71sanya
  2020.09.28., 17:03

  Üdv
  Na ja, de ez meg van a másik oldalon is, sőt!!! Hallottam, hogy “még 1 veszekedés és megyek ha kell a híd alá”, “kutyából nem lesz szalonna”. Én elhagytam volna a családom, be is jelentettem. Aztán mikor kiderült a dolog, gondolom a hölgy is meg a párja is fűt-fát ígértek egymásnak. Maradt. Nem Ő volt az első, de az utolsó.

  Válasz
  • Szőke Angéla
   Szőke Angéla
   2020.09.28., 17:32

   Szia Sanya! Köszi, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat. Valóban frusztráló tud lenni, ha az ember végre a sarkára áll, de nem kap támogatást. A szeretői státusz nem való mindenkinek, nagyon nehéz jól kijönni belőle!

   Válasz

Írj egy hozzászólást