5 szívecskés ötlet a Valentin-napi vacsorához

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akár megünneplitek a Valentin-napot, akár nem, egész biztosan a hasznodra válik, ha akad néhány romantikus sütési és tálalási tipp a tarsolyodban, amivel bármikor elkápráztathatod a pasidat. Elvégre nem csak ezen a napon ünnepelhetitek a szerelmeteket, hanem például az évfordulótokon is!

Szív formájú gofri Kép forrása: sarie.com

Sem kézügyességed, sem türelmed nincs ahhoz, hogy szívecskés süteményekkel bíbelődj? Akkor ezt a megoldást imádni fogod! Manapság már mindenféle formájú és mintájú gofrisütőt vásárolhatsz, de a régiek közül nagy kedvenc volt a hagyományos „virágos” sütőlap.

Ennek az a hatalmas előnye, hogy ha a szirmokat szétszeded, akkor gyönyörű és szabályos szíveket kapsz. A gofrit mindenki imádja, egyszerű elkészíteni, ha pedig betartod a sütési időt, nem is tudsz melléfogni ezzel a villámgyors desszerttel.

Az már csak tőled függ, hogy friss gyümölcsökkel, lekvárral, vagy éppen nutellával tálalod…

Könnyen díszíthető édességek Kép forrása: lemon-sugar.com

Ha otthon érzed magadat a konyhában, akkor egész biztosan nem esik nehezedre csodaszép édességeket készíteni. De akkor sem kell lemondanod erről, ha távol áll tőled a süteménydíszítés!

Manapság már készen is vásárolhatsz dekorációkat: szóró cukorkákat, szív alakú bonbonokat, alkalmi marcipán, vagy éppen fondant figurákat.

Szóval, ha nem érzel magadban kellő mennyiségű kreativitást, akkor egyszerűen készítsd el a megszokott módon a kedvenc süteményeteket, majd dekoráld ki a cukorkák segítségével!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019