Ettől lesz tökéletes a szeretkezés: egy vérforraló este kellékei

Schuster Borka
Írta: ,
Ettől lesz tökéletes a szeretkezés: egy vérforraló este kellékei

Nem kell a különleges alkalomra várnod, akár már a ma éjszakát is feldobhatod, hiszen a jó szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik alappillére, és egyike azoknak a hétköznapi örömöknek, amelyek nem kerülnek semmibe, de felbecsülhetetlenek. Izzítsd be a levegőt, forrald fel a szenvedélyt, adj hozzá egy csipetnyi romantikát, és lepd meg a párodat, no meg magadat egy tüzes éjszakával! Mutatjuk a receptet!

A gyomron át vezet az út

A spontaneitás erejét is meg kell becsülni, de ha tervezitek a nagy estét, ne essetek rögtön egymásnak, amint találkoztok. Minél tovább húzod a mézes madzagot a pasi orra előtt, annál édesebb lesz a beteljesülés.

Egy finom vacsora már az előjáték része lehet, főleg, ha megadod a módját, és a legszexibb ruhádban, gyertyafényes asztal mellett fogyasztjátok. Nem muszáj egész nap a konyhában sürgölődnöd, rendelhetsz is valamit, a lényeg, hogy könnyű fogás legyen, ami nem nehezít el.

Ne feledd, az osztriga, a gyömbér, a spárga, a fahéj és a csokoládé is afrodiziákum!

Alapozd meg a hangulatot!

És itt nem az italra gondolunk... Egy sejtelmes e-mail vagy egy nagyon is nyílt sms, amit a pasid a munkahelyén kap meg, garantálja, hogy mire hazaér, már semmi másra ne tudjon gondolni rajtad kívül.

Fogalmazhatsz virágnyelven, de le is írhatod, hogy mit szeretnél tenni vele, amikor hazajön, a lényeg, hogy úgy és olyat írj, ami jólesik, és nem hat mesterkélten.

A titkos üzenetek amúgy nem csak arra vannak hatással, aki kapja őket, miközben a billentyűket koptatod, téged is beindít majd saját titkos kis játékod gondolata.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!