5 tantrikus szexpóz, ami igazán bensőségessé teszi a kapcsolatotokat

Írta: ,

A tantrikus szex célja nem a kielégülés elsődlegesen, hanem a másik közelségének megélése, a kapcsolat megerősítése, az egyesülésből származó energiák felszabadítása. Az alábbi pózok jó ötletadók lehetnek, ha kipróbálnátok ezt a meghitt, nagyon intim és nagyon izgalmas összebújást.

Lótuszülés

1/5 Lótuszülés

Ebben a pózban a férfi lótuszülésben ül, a nő pedig vele szemben, az ölében, lábai a férfi dereka köré kulcsolva helyezkedik el.

Ebben a pózban a kezek szabadon maradnak, így akadály nélkül tudjátok ölelni, simogatni egymást, és a szemkontaktust sem kell megszakítanotok.

Finom, ringató mozgással tudjátok stimulálni az érzékszerveket, ami egyúttal a meditatív állapot elérésében is segít.

Fordított lovaglópóz

2/5 Fordított lovaglópóz

Ebben a pozícióban a férfi fekszik, a nő pedig az ölébe ül úgy, hogy arccal a férfi térde felé néz.

A férfi kicsit felhúzza a lábát, így a nő meg tud a combjain támaszkodni.

Ebben a pózban a bőrötök nagy felületen érintkezik, és a férfi keze szabadon vándorolhat a nő testén.

Kiváló ez a póz arra is, hogy befelé figyeljetek, és mélyen átéljétek az egyesülés élményét.

Ölben ringató

3/5 Ölben ringató

Ehhez a pózhoz a férfinek az ágy vagy kanapé szélére kell ülnie, és oldalról kell az ölébe húznia kedvesét.

A szerelmesek így átkarolhatják egymást, és a férfi lágyan ringathatja is partnerét.

Tökéletes választás, ha olyan pózt kerestek, amiben az egymás iránti bizalmat erősíthetitek, vagy ha megnyugvást, közelséget, az érzelmi biztonság érzését várod az együttléttől.

Fordított misszionárius

4/5 Fordított misszionárius

Ebben a pózban a férfi a hátán fekszik, a nő pedig, szintén háttal a férfinek, az ő hasára fekszik. A férfi keze szabad marad, hogy kedvére cirógassa partnerét, s a hátát, nyakát, tarkóját lágy csókokkal boríthatja el.

A nő a kezére támaszkodva, a könyökét behajlítva és kinyújtva ringathatja saját magukat, miközben a férfinek lehetősége nyílik arra, hogy szerelmes szavakat suttogjon a fülébe. Ha még megijeszt benneteket a tantrikus szexszel járó nagyon mély intimitás, de szeretnétek dolgozni ezen, akkor ez a póz jó választás, mert mindkettőtöknek saját teret hagy, amiből éppen annyira merészkedhettek ki, amennyire még kényelmes a számotokra.

Ne feledd, hogy semmit nem kell siettetni, éppen ez a tantra lényege!

Kiskanál, nagykanál

5/5 Kiskanál, nagykanál

A kifli pózban való összebújás egyébként is nagyon intim, bensőséges, kellemesen érezhetitek egymás testmelegét, és mindketten biztonságban érezhetitek magatokat, hiszen valószínűleg az ősrégi időkben, a vadon közepén is így aludtak a párok, hogy a lehető legnagyobb felületen védelmezzék egymást.

Igényel némi gyakorlatot, hogy rátaláljatok a medencék megfelelő szögére, ami kényelmessé teszi ezt a szeretkezési módot, de ha ez megvan, akkor akár a vasárnap reggeli összebújásból is finom szerelmeskedés lehet.