5 szülés utáni szexcsapda, amibe nem szabad belesétálnod

Írta: ,

Ismerjük be, kisgyermekes anyukaként nem egyszerű kiegyensúlyzott szexuális életet élni. A terhesség semmihez sem fogható időszaka után sok szempontból új emberek leszünk. Megváltozott prioritások, megváltozott testalkat és testkép, hogy csak néhányat említsek a hátráltató tényezőkből. Sokan inkább beletörődünk az új helyzetbe, minthogy apró változtatásokkal újra megéljük természetes igényeinket. Ahhoz, hogy ezeket az apró változtatásokat végre tudjuk hajtani az életünkben, fontos, hogy elkerüljük a leggyakoribb csapda-helyzeteket.

Szülés után Kép forrása: annmolen.wordpress.com

A várandósság egészen kivételes élmény. Sokan azonban nem az életük egyik legcsodálatosabb élményeként, nőiességük kiteljesedéseként tekintenek rá, hanem egy hónapokig tartó tortúraként.

Valljuk meg, gyakran joggal. A terhesség valóban csodálatos, de olykor traumatizál is. Sokszor kíséri depresszió, elégedetlenség, ingerültség.

Sokan pedig nem érzik a szükségét annak, hogy visszataláljanak régi énjükhöz. Pedig vissza kell. Ennek legegyszerűbb módja az, ha tudatosítod magadban: a szülés nem csak hormonháztartás, fájdalom és egy katartikus nap láncolata.

A szülés egy csodálatos és fülledt éjszaka története is, amikor te iszonyatosan vonzó voltál a párod számára. És ezt a a különleges nőt nem veszítheted el 9 hónap alatt, ezt vésd jól az eszedbe.

Sok nő érzi úgy szülés után, hogy a szex az valami szükséges, olykor elkerülhetetlen tennivaló.

Ha a párunk igényli, hát legyen, de nyugodtabbak lennénk, ha nem kéne efféle dolgokkal vesződni.

Sok nő mesél arról, hogy a szex általában, vagy mondjuk az orális szex, árucikké vált a házasságukban; tehát akkor van, ha ellentételezi azt párjuk.

Kiviszi a szemetet, nem dobálja szét a ruháit, és kevesebbet jár el a haverokkal. Ha ez nálatok is így van, azonnal változtass.

A szex nem eszköz. Pontosabban, a szex nem cserealap egy kapcsolatban, hanem a boldogságotok egyik nagyon fontos forrása. Azért tedd, mert vágysz rá, azért mert izgi az emeletre osonni, amíg a gyerekek mesét néznek. De soha ne azért, hogy valamit megkapj. Ja, hogy te nem kívánod? Akkor olvass tovább!