Nagyon ritkán éltek nemi életet? Ezt tehetitek, hogy jobb legyen

Sándor Alexandra
Írta: ,
Nagyon ritkán éltek nemi életet? Ezt tehetitek, hogy jobb legyen

Kép forrása: depositphotos.com

Hiába tűnik úgy, hogy még a csapból is az erotika folyik, manapság egyre több pár él egymás mellett rövidebb-hosszabb ideig inkább barátként. Ráadásul anélkül, hogy beszélnének a szexhiány jelentette problémáról, és igyekeznének megoldani!

Nem alakult ki nálatok a menetrend Kép forrása: unsplash

Akármilyen ijesztően hangzik a „menetrend” szó a szex kapcsán, igenis fontos szerepet játszik a tervszerűség a testiségben.

De nem úgy értve, hogy például minden szerdán kötelező misszionárius pózban hódolnotok a földi örömöknek!

Egyszerűen csak arról van szó, hogy ha többé-kevésbé sikerül valamiféle keretet adni az életeteknek, tehát nagyjából sejtitek, mikor mennyi szabadidővel kalkulálhattok, és milyen teendőknek kell eleget tennetek, könnyebben sort tudtok keríteni az együttlétekre.

Máskülönben akár minden este tarolhat a fő érv, hogy „fáradt vagyok, drágám, most nincs kedvem”.

A párod hárít Kép forrása: depositphotos.com

A testi kontaktus és a gyönyör révén igazán különlegesnek érezheted magad, hiszen felemelő élmény, hogy örömet tudtok szerezni egymásnak.

Ha viszont a partnered magatartása arra enged következtetni, hogy nem igazán lelkesedik az összebújásért, rögtön alááshatja a belé vetett bizalmadat és az önértékelésedet – elvégre nincs is annál rosszabb, amikor az ember önmagát adná oda, de szembesül vele, hogy „nem kell”.

Ilyenkor természetesnek tekinthető védekezési mechanizmus a részedről, hogy inkább elzárkózol a potenciális kudarcélménytől, tehát magától a szextől.

Az így emelt korlátokat csakis nyílt beszélgetéssel tudjátok leküzdeni.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!