3+1 ok, amiért jó, ha néha felnőtt filmeket nézel

Írta: ,

Mielőtt teljesen elítélnéd a 18-as karikával ellátott filmeket, tudnod kell, hogy ezek nem feltétlenül hatnak rosszul sem a magánéletedre, sem az ágybéli teljesítményedre. Sőt! Persze ahhoz, hogy a titkos filmnézés jól süljön el, az alábbi feltételekre nem árt ügyelned.

A felnőtt film nem egyenlő a pornóval Kép forrása: flickr, maud chalard

1/4 A felnőtt film nem egyenlő a pornóval

Persze szigorúan a két fogalmat tekintve gyorsan rávághatod, hogy a felnőtt film és a pornó egy kategória, mégis érdemes felfedezni azokat az árnyalatnyi különbségeket, amik a két műfaj között megfigyelhetők!

A legtöbb nő például akkor élvezi a pikáns mozizásokat, ha azonosulni tud a hölgy szereplővel, ez viszont az olyan túljátszott, erőltetett, érzelemmentes és életszerűtlen sztorikra nem érvényes, amit a legtöbb pornófilmben látsz!

Szóval ha szeretnél olyan filmet választani, ami számodra és a párod számára egyformán izgató lehet, mindenképpen a soft pornó, vagy a felnőtt filmek legyenek a befutók, ahol nem csak a szexi jeleneteket, de a szemetek előtt kibontakozó cselekményt is szívesen figyelitek majd!

 

Felébresztheti benned a vágyat Kép forrása: makennaalyse.com

2/4 Felébresztheti benned a vágyat

És hogy miért jó, ha időnként testhezálló felnőtt filmeket nézel?

Az egyik legfontosabb előny, hogy meghozza a kedvedet az újabb élmények átéléshez – akár egyedül, akár a barátoddal zsebeled be a soron következő orgazmusokat. Erre vonatkozóan egyébként felméréseket is végeztek, amikből kiderült, a minőségi felnőtt filmek pozitívan hatnak a szexuális életetekre.

Azok a férfiak, akik rendszeresen néztek izgalmas felvételeket, tartalmasabbnak ítélték a szexuális együttléteiket, és gyakrabban is bújtak ágyba a szerelmükkel.

Nyilván akadnak sarkalatos esetek, hiszen a függőség rányomja a bélyegét minden kapcsolatra, de azért utóbbi sokkal ritkább, nem veszélyezteti az egészséges viszonyokat. Jellemzőbb, hogy kellő izgalomba hoznak titeket a látottak, akár külön, akár együtt nézitek a filmeket. 

Jobban megismered a testedet Kép forrása: tumblr, blackswandive

3/4 Jobban megismered a testedet

Manapság szerencsére már nem szégyellnivaló, vagy éppen bűnös dolog, ha kényezteted magad, ami az egyik legkiválóbb módja annak, hogy megismerd a testedet, tisztába kerülj azzal, mit élvezel igazán.

Sajnos még mindig sokan küzdenek a szégyenlőséggel, illetve az orgazmus hiányával szex közben, aminek az egyik oka az, hogy egyszerűen nem tudják, miként működik a saját testük.

Ha te sem vagy tisztában azzal, hogyan okozhatsz örömet magadnak, miként várod el a partneredtől, hogy mindent kitaláljon? Tényleg fejben dől el az izgalom legjava, márpedig egy minőségi felnőtt film garantáltan meghozza a kedvedet.

Ráadásul ami esetleg zavar a testeden, az az adott filmben nem csupán elfogadott, hanem egyenesen központi szerephez jut. Pici cicik, vagy éppen nagy popsi? Láthatod, nagyon is imádnivalóak tudnak lenni!

Elleshetsz új praktikákat Kép forrása: tumblr, attimiericordi

4/4 Elleshetsz új praktikákat

Nem, még mindig nem a sokszor kifejezetten perverz pornós eszköztárra gondolunk!

Fontos, hogy a kedvednek, stílusodnak és ízlésednek megfelelően válassz filmet, hiszen ha bele tudod képzelni magadat az adott szituációba, akkor már nyert ügyed van.

Az izgalmas jelenetekből pedig több hasznos praktikát is átmenthetsz a saját életedbe.

Talán triviálisnak tűnhet, de igenis láthatsz új, ritkán alkalmazott pózokat, lelkesítő szituációkat (ami nem feltétlenül csak akkor jó, ha túlontúl extrém), de még izgató masszázsfogásokat is.

Ezekkel egész biztosan felpezsdítheted a szexuális életedet, ami különösen fontos tud lenni a több éves, tartalmas és hosszú kapcsolatok esetében.