Modern prostitúció, vagy kölcsönös előnyök? Őszinte válaszok egy huszonéves sugarbaby-től

Szőke Angéla
Írta: ,

A randizás komplikált dolog, pláne, ha pénzt is keverünk bele. Pedig bizonyos oldalakon mindkettőt lezongorázhatjuk egy füst alatt. Egyesek ezt úgy értékelik, hogy tehetősebb emberek vesznek románcot pénzért, mások szerint viszont ez egy lehetőség, ami mindkét fél számára előnyös. Ítéletet mindenki könnyen mond, de tényleg minden sugar baby szívtelen aranyásó, vagy ennél árnyaltabb a helyzet? Nórát kérdeztük erről, aki évek óta sugarbaby-ként él.

Hogyan lettél sugarbaby?

Először csak viccelődtünk ezzel a barátnőimmel, aztán egyikünk kipróbálta és bejött neki. Én is követtem a példáját és ugyan először nem vettem komolyan, de végül pozitív tapasztalataim lettek és otthagytam a munkahelyem, ma már ebből élek.

Hogy működik az oldal?

Mint egy rendes társkereső, csak itt a sugar daddyk azt is feltüntetik, milyen életszínvonalon élnek és mennyit keresnek. Cseteléssel kezdődik és ha kölcsönös a szimpátia, akkor jöhet egy személyes találkozó.

Van szex az első alkalommal?

Nem, nálam soha, de szerintem más lányoknál sem. Ha nem tetszik az illető, nem lesz folytatás, ha tetszik, akkor is először valami más közös programot tervezünk. Itt nem a szex a legfontosabb, legalábbis nekem nem. Ez nem prostitúció, itt én döntöm el, kit meddig engedek. Mindenkinek megvannak a saját szabályai, nekem is.

Milyen szabályok ezek?

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem teszek meg, semennyi pénzért sem, például anális szex, korbács és fétisek nálam kizárva. Már nagyobb összegeket is utasítottam vissza, de ezekből nem engedek. Nem randizom 50 feletti férfiakkal sem, illetve ha unom, vagy nem érzem jól magam a daddy társaságában, akkor sem folytatom a kapcsolatot.

Azt mondtad, nem csak a szexről szól a sugar baby élet…

Ez így is van, de naiv, aki azt hiszi, hogy nem kell majd szexelnie. Vannak, akik azzal a reménnyel regisztrálnak, hogy pénzt kapnak azért, mert kicsípik magukat és drága éttermekben csacsognak gazdag pasikkal, de ez nem így van, előbb-utóbb le kell kerülnie a ruhának. Volt olyan sugar daddy-m, akivel nem minden alkalom szólt a szexről, előfordult, hogy csak megnéztünk egy filmet, de ez ritka.

Volt negatív tapasztalatod?

Nekem nem, de a barátnőmnek igen. Elment egy randira és kiderült, hogy a fiú csak vacsorázni akart egy szép lánnyal, de esze ágában sem volt fizetni semmiért. Néha sajnos előfordul ez, ezért van, hogy a pénzt mindenképpen el kell kérni előre.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!