Nem csak a nemi életedet dobja fel a ruhátlan jóga - mutatjuk, hogyan zajlik egy óra

Sándor Alexandra
Írta: ,

„A helyszínre tartva magamat szidtam. Mégis mi az ördögért vállalkozom rá önként, hogy vadidegenek előtt ledobjam a ruháimat? Ráadásul szikrázó és könyörtelen napfényben?” – vágott bele Janey Hedge, az ötvenen túliakat célzó High50 portál munkatársa. Ha érdekel, milyen fedetlen testtel jógázni, olvass tovább – ehhez még levetkőznöd sem kell!

A komfortzónán kívül

„Tény, hogy mindig szerettem feszegetni a komfortzónám határait.

A középkorúak többsége hiába hajlik természeténél fogva a vaskalaposság felé, én sosem akartam biztonsági játékos anyuka lenni, aki mellett elsuhan az élet.

Ez azonban még nekem is túl nagy lépést jelentett. Még az utolsó percben sem lett volna késő előhozakodni valami bombabiztos alibivel.

A vonatkésés, a nátha vagy valamelyik tinédzser gyermekem hangulatingadozása tökéletes kifogást jelentett volna.

Bizonytalan léptekkel mégis folytattam utamat, bár a kétség rég felütötte bennem a rút fejét.

Miért nem cipeltem magammal az egyik barátnőmet egy kis lelki támogatásért?” – kérdezte magától Janey.

Senki sem vállalkozott rá

„Akármelyik nőismerősömnek említettem a tervemet, elborzadva húzta magát össze a széken.

Egymásnak ellentmondó előítéletek hadával bombáztak: hogy ott mindenki szupervékony bombázó lesz; az egész csak magamutogatók gyülekezete; a jelenlévő férfiak pedig kizárólag szemérmetlen szexmániások lehetnek – esetleg a meztelen jógaóra a homoszexuálisok találkahelye.

Felvetődött a szőr kérdése is, hiszen muszáj előtte teljes gyantára menni. Furcsa lenne úgy végezni a hegy tartást, hogy előttem bundás alfelet villant valaki…

A barátnőim tehát úgy vélekedtek, hogy dühöngő őrült vagyok, és akkor sem csatlakoztak volna hozzám, ha könyörgőre fogom.

Végül úgy alakult, hogy négy férfi jelent meg a helyszínen, én várakoztam egyedüli nőként…” – folytatta Janey.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019