Jellemzőek rátok? Ezek bizonyítják, hogy tökéletes a szexuális életetek

Írta: ,

Nem nehéz harmonikus és boldog szexuális kapcsolatot fenntartani a szerelmeddel, főleg nem addig, amíg még nagyon friss és zsenge a viszonyotok. Később azonban már nem ennyire egyszerű a helyzet és előfordulhat, hogy valami megváltozik köztetek. De honnan tudhatjátok, hogy még mindig tökéletes a szexuális életetek?

Néha spontán összejöttök Kép forrása: weddingpartyapp.com

Az elején az a legtermészetesebb, hogy minden egyes kettesben töltött nap szexszel zárul – akkor is, ha kevés időtök van és akkor is, ha egy csomó más teendő vár rátok. Később ez a spontaneitás háttérbe szorul, hiszen a mozgalmas hétköznapok mellett óhatatlanul is megesik, hogy szinte tervezni kell az együttlétet. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármi is elromlott köztetek, egyszerűen csak átléptetek a következő szintre. Ami viszont fontos, hogy még mindig lényegesnek tartjátok, hogy összebújjatok, és ha ehhez az kell, hogy egy nappal előre tervezzetek, akkor megteszitek. Azonban abszolút pozitív jel, ha nem menetrendszerűen kerítetek minderre sort, hanem még mindig törekszetek arra, hogy legyenek váratlan szeretkezések is az életetekben.

El mered mondani, ha gondod van Kép forrása: junebugweddings.com

A kommunikáció minden egyes kapcsolatban létfontosságú, nem kivétel ez alól a szexuális élet sem. Bár egy ideig működhet a dolog akkor is, ha szót sem ejtetek róla (sőt az az igazán fantasztikus), azért nem mindenki van ilyen egyszerűen összerakva.

Például ha nincs orgazmusod, és ő rákérdez, akkor el kell mondanod az igazat, hiszen csak és kizárólag közös erővel tudjátok ezt a gondot orvosolni. Egyébként nem csak az összerázódás szakaszában kell tudnotok beszélni a szexről, hiszen egyes betegségek, vagy éppen a várandósság is alaposan átalakíthatja az együttléteteket. Ha ilyen esetekben nem juttok dűlőre, úgy tesztek, mintha minden rendben lenne, holott nincs, akkor nem csak a szexuális életetek, hanem a kapcsolatotok is tönkremehet.