5 jel, hogy amit műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Kovács Andrea
Írta: ,
5 jel, hogy amit műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Csak szex, és más semmi – nincs is ezzel semmi baj, ha mindkét fél elégedett a helyzettel. De ha egy kapcsolatot próbál valaki erre alapozni, ott jó eséllyel sérülni fog az egyik fél. A psychologytoday.com összegyűjtötte, mik a leggyakoribb jelei annak, ha egy narcisztikus hajlamú partnerrel osztod meg az ágyadat, aki a kölcsönös örömszerzés helyett csak a saját kielégülésére játszik.

Minden a teljesítmény

Önmagában a narcisztikus személyiség még nem tesz valakit rossz szeretővé, sőt.

Mivel ezek az emberek szinte éheznek a figyelemre és az elismerésre, bármit megtesznek, hogy kimagaslóan teljesítsenek, így igazi lepedőakrobata mutatványokat képesek bemutatni.

Az egy dolog, ha valaki próbál örömet szerezni a partnerének, és esetleg utána visszajelzést is vár, az viszont már egészen más, amikor valaki olyannyira a saját alakításával van elfoglalva, hogy közben szinte el is felejti, hogy más is jelen van.

Eszközzé válsz az örömszerzésben Kép forrása: yourtango.com

A pszichológusok szerint szintén jellemző, hogy a kezdeti szakasz után a narcisztikus partnernek már nem okoz különösebb örömet, ha téged lenyűgözhet.

Ekkor pedig gyorsan a visszájára fordul a dolog; te már csak egy eszköz leszel, amit a saját igényeinek kielégítésére használ, és a legkevésbé sem izgatja, hogy te mindeközben hogyan érzed magad – hiszen nem gondolja úgy, hogy egyenlő szinten álltok.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!