5 pikáns ajándékötlet, ha igazán szexi húsvétra vágysz

Schuster Borka
Írta: ,

Csokinyuszi, csibés asztaldísz.. Oké, hát a húsvét így első ránézésre nem a legszexibb ünnep. Na de azért ha megnézzük a népi hagyományokat, a locsolkodást, a tojásfestést, látszik rögtön, hogy azért van ám egy nagy adag huncutság ebben az időszakban. Egy egészséges párkapcsolatba meg amúgy is belefér, hogy a tradíciók megtartása után este valami izgalmasabbal is megemlékezzetek a jeles eseményről. Adunk néhány tippet, hogy mit hozzon a felnőtt-nyuszi! (x)

1. Húsvéti szerelemtojás

Persze, hogy cuki, ha festesz neki piros tojást, és még a nevét is ráírod, de ha este előkerül ez a férfiak kényeztetésére készített szerelemtojás, na ott aztán olyan locsolóverseket hallhatsz, amik egy képeskönyvben sincsenek benne!

A bien.hu olvasóit 2019. április 11.-14. között egy 20%-os kedvezménykuponnal is megajándékozzuk! Használd a 2019GLAM kuponkódot a vagyaim.hu webshopban

A puha szilikonból készült, tojásformába rejtett maszturbátor precíz belső megmunkálással készült, hogy a lehető legjobb gyönyörélményt nyújtsa. A termékek belsejében egy nagy tasak síkosítót is találsz (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt), így azt, miután belecsorgattad a kényeztető belsejébe, nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek.

A tojás egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört, így az ünnepi játékokat akár később is megismételhetitek.

2. Tojássampon

A klasszikus népi praktika szerint az elkészült hímes tojásokat szalonnabőrrel kell átdörgölni, hogy még ragyogóbb, még fényesebb legyen a felületük.

Na de tudjuk ám, hogy van nálatok még egy pár… khm, tojás, ami bármelyik húsvéti dekorációnál nagyobb becsben van tartva.

Ez a mókás ajándék segít, hogy a családi ékszer még feszesebb, még selymesebb, még kerekebb legyen! A közös tojásápolásnak pedig tudjuk, mi lesz a vége – de hát nem a locsolkodásról szól a húsvét?

Mit hoz a nyuszi?

Miközben másokhoz csak ajándékot hoz a nyuszi, hozzátok érkezhet személyesen, és lehet ő maga a meglepetés!

Az egész napos meló után persze a nyuszilányok is egy kis lazításra vágynak, így ebbe a jelmezbe bújva nyugodtan megkérheted a párodat, hogy masszírozzon meg egy kicsit, szerintünk nem fog nemet mondani.

Ha pedig elutazni terveztek a húsvéti ünnepekre, ennek a meglepinek külön előnye, hogy igazán nem foglal sok helyet a bőröndben, de bevetéskor annál nagyobbat szól majd…

4. Nyuszi ül a fűben

Cuki, rózsaszín, de vigyázz vele! Alamuszi nyuszi nagyot ugrik! Ez a helyes kis nyuszkóval felszerelt vibrátor pontosan tudja, hogy vágysz egy kis extra kényeztetésre, és biztosak vagyunk benne, hogy nem csak egyszer egy évben fog előkerülni.

A Smile Gipsy Bunny egy HÁROM motoros kényeztető, mely egyszerre bombázza hüvelyed erőteljes rezgéssel és kényezteti csiklódat a huncut kis nyuszit formáló csiklóizgató karral. Kiváló minőségű selymes, rugalmas szilikon és fényes, szilárd anyag kombinációjából készülő, mindent elsöprő erővel rendelkező gyönyör-mester. Ha ezt a meglepetést beújítod húsvétra, nálatok tuti egész évben vadászati szezon lesz a tapsifülesekre!

5. Nyuszitojás

Nem csokiból van, de ezt senki nem fogja bánni – ez a tojás ugyanis bármilyen húsvéti édességnél jobban megédesíti az ünnepeket!

A Tokidoki Honey Bunny csiklóvibrátor és vibrációs tojás egyben, varázslatos, mesébe illő dizájnnal. Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készülő vibrációs tojás, puha, rugalmas, nyuszifej formájú feltéttel, mely kiváló a csikló kényeztetésére. A tojás önmagában hüvelyi vibrátorként is alkalmazható. Rezgése rendkívül erős, ugyanakkor szinte hangtalan is, így a nyuszis öröm párnázott talpakon lopakodik be a hálószobátokba. Hogy az öröm is ilyen csendes tud-e maradni, abban már nem vagyunk biztosak. Lehet, hogy ezektől a sikolyoktól megreped a hímes tojások héja is a konyhaasztalon!

Ha meghoztuk a kedvedet, még több huncut húsvéti felnőtt-ajándékot találsz a www.vagyaim.hu oldalon!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba