Az élethű szexrobotoké a jövő - Kell ez nekünk?

Szőke Angéla
Írta: ,

Emlékszünk még az olcsó, felfújható szexbabákra, amelyeknek permanensen tátott szája mintha örök néma sikolyra nyílt volna? Nos, akkor szépen felejtsük is el őket, mert a mai feltuningolt utódaik már valóban olyanok, mintha egy sci-fi-ből léptek volna ki.

A technika fejlődése megállíthatatlan, és úgy látszik, a szexipart is elérte. A szexbabák új generációja nemcsak rendkívül élethű külsővel rendelkezik, hanem mesterséges intelligenciával is, tehát minél többet „beszélgetünk” vele, annál egyedibb személyiséggel ruházhatjuk fel.

Ezek a fantasztikusan fejlett robotok pislognak, mozgatják a szemüket és beszéd közben természetesen a szájukat is. Selymes hajuk, sőt, szemöldökük és dús szempillájuk is van, tulajdonképpen kifejezetten szépek.

Az ilyen igényes kivitelezésű babák viszont egyesekben már etikai kérdéseket vetnek fel, és több nő fel is szólalt a forgalomba hozataluk ellen. Az egyik szexrobot elleni aktivista – mert igen, mar ilyenek is léteznek – azzal érvelt, hogy egy ilyen élethű szexpartnerrel a nők egyszerűen nem fognak tudni lépést tartani. Mert a robot mindig lelkes, mindig ugyanolyan jó vele az ágyban és sosem panaszkodik.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!