Még mindig tabu téma az anális szex. Mit kell tudnod róla?

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Még mindig tabu téma az anális szex. Mit kell tudnod róla?

Az anális szex az egyik legtöbbet emlegetett és a legtöbbször ellentéteket szülő szexuális kérdés. Hiszen, mint a legtöbb tabu, igen is izgatja a fantáziánkat, főleg a férfiakét. Persze, mondhatják erre a nők, hiszen nem nekik kell félni a fájdalomtól. Ám ha mindkét félben megvan az akarás, akkor nem kell, hogy a behatolás kellemetlen emlékként éljen tovább.

Alapok

Minimális anatómiai ismeretekkel is tudjuk, hogy a kérdéses terület alapesetben nem kétirányú út. Éppen ezért a természet nem is gondoskodott a megfelelő síkosságról, mivel a végbél nem termel ilyen váladékot.

Az is nyilvánvaló, hogy oda kell figyelni a higiéniára, hiszen komoly fertőzéseket is össze lehet szedni.

Egyedül

Ha izgat a téma, nyugodtan próbálkozz meg vele egyedül is. Valószínűleg nem lesz akkora élmény, de legalább tapasztalatokat szerezhetsz.

Fokozottan vigyázni kell azonban a segédeszközökkel!

Egyrészt a végbél felülete igen sérülékeny, másrész a dupla záróizmok meglehetősen „mohó” kis jószágok, vagyis könnyedén elnyelhetik a nem megfelelő tárgyakat, amivel azután kínos pillanatokat szerezhetünk magunknak a sürgősségin. A segédeszköz minden esetben legyen teljesen sima, éles, vagy sorjás részek nélkül, és a vége legyen szélesebb, hogy ne lehessen baleset.