Vedd észre, ha a párod érzelmileg megcsalt

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Rengetegféle megcsalás létezik, és mindenki máshol húzza meg a határt, amin túl már nem akarja tolerálni a párja viselkedését. De azzal azért mindenki tisztában van, hogy a testi megcsalás mellett ott a lelki is, ami sokszor legalább annyi problémát okoz, mint a másik. Ha gyanakodsz, hogy a párod lelkileg nem hűséges, olvasd el ezeket a jeleket - ezek mutatják ugyanis, hogy valószínűleg más is jár a fejében, nem csak te.

Nem enged a telefonja közelébe

Egy kapcsolatban mindig érdemes letisztázni előre a határokat - ha a párod eddig szívesen megmutatta neked a telefonját, most azonban elkezdett titkolózni, az már gyanúra adhat okot. Ha a kezdetektől úgy gondolja, hogy nem tartozik rád, mit csinál a telefonjában, úgy nehéz ezt észrevenni, de ha megváltozik a viselkedése, eléggé borítékolható, hogy valamit titkol előled. Főleg akkor, ha egyre többet nyomkodja, és tudod, hogy nem éppen a Candy Crush legújabb pályáit döntögeti meg.

Máshogy viselkedik

Ezt nagyon nehéz pontosan megfogalmazni, de egy nő érzi, ha a párja elkezd teljesen máshogy, valamiért furcsán viselkedni. Ne söpörd félre a megérzéseidet, inkább hallgass rájuk, és ha az a benyomásod, hogy valami történt a kapcsolatotokban, amiről nem tudsz, kezdj el jobban figyelni!

Sokkal kevesebb mindent oszt meg veled

Egy párkapcsolatban általában nem világmegváltó dolgokról folyik a diskurzus, sokkal inkább arról, hogy ki mit csinált aznap, mit evett ebédre, mivel akasztotta ki éppen az aktuális kolléga. Ha ezeket az apróságokat már nem osztja meg veled a másik, annak két oka lehet: az egyik, hogy tudja, vaj van a füle mögött, és feszélyezi, hogy mesélnie kell, a másik pedig az, hogy valaki másnak mondja el az apró-cseprő mindennapi élményeit. A második verzió ezerszer rosszabb, mint az első, de mindkettő a kapcsolat problémáját jelenti.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!