Válás után újra randiznál? Ezeket kell átgondolnod előtte

Balatoni Dóra
Írta: ,

Válás után nem könnyű újra belevágni a randizásba, mégis meg kell tennünk az első lépéseket. Lehet, hogy egy ideig jól esik az egyedüllét, de minden embernek szüksége van partnerre. Különösen igaz ez akkor, ha gyermeked van, hiszen a gyermeknevelés is könnyebben megy, ha van, aki segítsen neked és ott legyen, amikor neked vagy a kicsiknek szüksége van rá. Nézzük, mi az, amit át kell gondolnod azelőtt, hogy újra összejössz valakivel!

Győződj meg róla, hogy rendben vagy Kép forrása: modwedding.com

A válás egy nagyon fájdalmas folyamat, amely rendre nagyon megviseli az érintetteket.

Mielőtt újra belevágsz a randizásba, meg kell róla győződnöd, hogy magadban mindent sikerült lezárnod, elengedted a volt párodat és a gyengéd érzelmeid is megszűntek iránta.

Ne félj attól, ha esetleg szakemberre van szükséged, tanácsadók és pszichológusok tudnak segíteni, ha szükség van rájuk. Ha tele vagy frusztrációval és keserűséggel, a randipartnered érzékelni fogja a negatív kisugárzásodat.

Lehet, hogy egy ideig az egész férfinem iránt haragot érzel, ezért szinte biztos, hogy nem fog jól elsülni egy erőltetett, elsietett randi.

Ha tartasz egy kis szünetet, legalább lesz időd végiggondolni azt is, milyen hibákat nem akarsz újra elkövetni. Azt azonban sürgősen felejtsd el, hogy önmagadban keresd a hibákat!

Tégy meg mindent a sikerért Kép forrása: weheartit.com

Ha már túl vagy a bizonytalan időszakon és biztos vagy benne, hogy újra szükséged van egy új társra, tégy meg mindent a siker érdekében. Ne bízd a véletlenre, nagy szerencse kell ahhoz, hogy keresés nélkül véletlenül összefuss a nagy Ő-vel.

Hidd el, nem fog egyik napról a másikra bekopogtatni hozzád. Ne csak álmodozz róla, keresd a lehetőségeket.

Találkozz a barátaiddal gyakrabban és járj el olyan eseményekre, ahol lehetőséged van új emberekkel társalogni. Próbálj ki egy új hobbit, vágj bele olyan dolgokba, amikbe korábban nem mertél.

Ki tudja, lehet, hogy pont itt ismered majd meg az új párodat. Ha másképp nem megy, regisztrálj bátran egy online társkeresőre, hidd el, ebből semmi baj nem származhat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019