Úgy érzed, tetszel neki? 5 megtévesztő jel, ami becsaphat

Balatoni Dóra
Írta: ,

Minden ember más, ezért nem mindenki fejezi ki egyformán a tetszését vagy az érzéseit. Ha tetszik neked egy srác, akkor gyakran kaphatsz tőle olyan jeleneket, amelyeket nem tudsz mire vélni. Vajon azért tette mindezt, mert neki is tetszel vagy csak egy véletlen gesztus volt? Eláruljuk, melyek azok a jelek, amelyek becsapósak lehetnek!

Úgy érzed, végre készült rólad egy egész jó fotót, amit fel is töltesz a Facebookra, majd a lájkolók között egyszer csak feltűnik a kiszemelted? Ezt elkönyvelheted akár úgy is, hogy odáig van érted és ezzel egyfajta lépést tesz feléd.

Ez azonban lehet, hogy csak hiú ábránd. Gondold végig alaposan, hányan lájkolták be a fotódat? Sokan? Akkor tulajdonképpen nincs is ebben semmi különös, hiszen csak azt tette, amit a többiek is.

Órákig gondolkodtál, hogy mit is írj neki üzenetben? Megfogalmaztad, elküldted ő pedig szinte azon nyomban válaszolt?

Persze ilyenkor jó érzés járja át a szívünket, annyira belelkesülünk, hogy akár még azt is elhisszük, hogy pont ránk gondolt vagy alig várta, hogy valamit üzenjünk neki, esetleg ő maga is pont nekünk akart írni… Sajnos ez bármilyen jól hangzik, általában nem így van.

Valószínűleg az a típus, aki állandóan online, esetleg a munkája miatt folyton a telefonját és az e-mailjeit kell nézegetnie vagy csak épp mással beszélgetett, miközben megkapta a te üzenetedet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019