Ezt mindenképp kerüld, ha a szerelmed nehéz időszakon megy át

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezt mindenképp kerüld, ha a szerelmed nehéz időszakon megy át

Kép forrása: magicofdecor.ru

Sajnos mindenki életében akadnak olyan helyzetek, amikor hullámvölgybe, mélypontra kerül. Nagy szerencse, ha ilyenkor egyáltalán van, akire támaszkodhatunk – feltéve, hogy az az illető jól tud segíteni. Ezeket a hibákat te se kövesd el, ha a szerelmed éppen nehéz időszakon megy át!

Ne nyaggasd! Kép forrása: hu.pinterest.com

A férfiak különösen meg tudják makacsolni magukat akkor, ha valami problémájuk akad. Sokszor úgy érzik, nem elég erősek, ha nem oldják meg egyedül a krízishelyzetet. Sajnos, vagy nem sajnos, de beléjük még azt nevelték, hogy a férfiaknak önállóan is talpra kell állniuk.

Éppen ezért, csak még inkább kivívod az ellenállását, ha elkezded nyaggatni. Nyilván megérzed, hogy gondja van, akkor is, ha nem mondja. Megváltozik a viselkedése, távolságtartó és ingerült lesz, problémától függően az is lehet, hogy céltanná, teljesen lehangolttá válik.

Az szinte borítékolható, hogy nem segít benneteket a megoldásban, ha elkezded faggatni, érzelmileg zsarolni. A legkevésbé arra van szüksége, hogy a te kirohanásaidat, hisztijeidet is kezelje.Emelkedj felül ezen, mert most neked kell az erősebb félnek lenned!

Biztosítsd a támogatásodról Kép forrása: magicofdecor.ru

Amennyiben nem hajlandó semmit mondani, az neked is idegőrlő. Féltékenykedés, hiszti helyett mondj neki valami ilyesmit: „Drágám, látom, hogy bánt valami.

Megértem, ha még nem állsz készen megbeszélni senkivel, de aggódom, hátha a kapcsolatunkat is érinti ez a probléma.

Ha megnyugtat, hogy veletek minden rendben, akkor életbe lépnek a korábban írtak, ha azonban megnyílik feléd, már meg is beszélhetitek a dolgokat. Rengeteget számít az is, ha szavak nélkül támogatod!

Sokszor egy ölelés tényleg minden másnál többet mond, akárcsak az, ha lazításképpen készítesz neki egy forró fürdőt, vagy a kedvencét dobod össze vacsorára.

Ezekből érezni fogja, hogy mellette állsz, és támogatod, holott egy szót sem szóltál hozzá.