Szerelem vagy barátság? Ezek árulkodnak, ha valami mégsem az igazi

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Alapvetően boldog párkapcsolatban élsz, de vannak kétségeid azt illetően, hogy örökre együtt fogtok-e maradni? Akkor lehet, hogy te sem tudod eldönteni, valóban szerelmes vagy-e, esetleg csak együtt élsz valakivel, aki egy nagyon jó ember, de mégsem az igazi…

Időnként azt érzed, csak barátok vagytok Kép forrása: unsplash

Néha elfog az az érzés, vagy időnként úgy gondolod, hogy ti sokkal inkább barátok, semmint szerelmespár vagytok.

Ez különösen akkor igaz, ha sorra veszed, milyen közös programokat csináltok, illetve hogyan élitek meg úgy általában a kapcsolatotokat. Pl., ha eltelik egy komplett nap, telis-tele romantikus programokkal, de eszetekbe se jut, hogy váltsatok egy csókot, vagy jól megölelgessétek a másikat, az mindenképpen gyanút kelt.

Míg egy átlagos hétköznapon lehet, hogy nincs erőtök, időtök romantikázni, mikor csak rólatok van szó, akkor muszáj pótolnotok a hiányt – feltéve persze, hogy nem csak barátok vagytok.

Ennél azonban rosszabb, ha semmi olyat nem csináltok, amitől a kapcsolatotok más lesz szimpla barátságnál. A haveroddal is összejöhetsz néha-néha megnézni egy filmet, vele is elmehetsz vásárolni, vagy éppen kirándulni…

Szóval, ha egyáltalán nem jellemző rátok, hogy szerelmespárként viselkedjetek, akkor valószínűleg nem is alkottok azt.

Nincs meg az a bizonyos szikra Kép forrása: unsplash

Lehet, hogy még csak nem régen kezdtetek el járni, de az is lehet, hogy már évek óta együtt vagytok, a tényen nem változtat: ha nincs meg a szikra, nem vagytok szerelmesek.

Ettől még nagyon tisztelhetitek és szerethetitek egymást, de az igazság sajnos az, hogy a nagy Ő-vel sosem múlik el a szerelem.

Átalakul kicsit, ez óhatatlan, de sosem változik meg annyira, hogy teljesen elmúljon a szenvedély, a vágy, az a bizonyos plusz.

Ennek intő jelei közé sorolható, ha soha, egy kicsit sem vagy féltékeny rá, ha nem érzel késztetést arra, hogy muszáj őt megölelned, megcsókolnod, vagy éppen most azonnal ágyba kell bújnod vele.

Amennyiben ezek ismeretlenek számodra, úgy sajnos esélyes, hogy sokkal inkább a barátság, semmint a szerelem felé húz a ti kapcsolatotok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019