5 lehetséges ok, ha a srác eltűnt az életedből, de továbbra is lájkolja a képeidet

Szőke Angéla
Írta: ,
5 lehetséges ok, ha a srác eltűnt az életedből, de továbbra is lájkolja a képeidet

Kép forrása: unsplash

Mindig voltak olyan emberek, akik a szerelmi életben előszeretettel űztek kisded játékokat és erre bizony napjainkban az online felületek sajnos számtalan lehetőséget adnak. Azok, akik őszintén játsszák a szerelem nevű játékot, sokszor vakarhatják a fejüket a rejtélyes kis trükkök és kifürkészhetetlen online jelzések világában, de mi most segítünk ebben.

Ha volt egy srác, akivel jártál, randiztál vagy cseteltél, aki szó nélkül eltűnt az életedből, de még mindig lájkolgatja a fotóidat - amit nem tudsz mire vélni - íme öt lehetséges magyarázat.

1. Nem akarja, hogy elfelejtsd

Ha azt kérdezed magadban, hogy mi a fenének lájkolgat, mikor hetek óta képtelen válaszolni az üzenetedre, a válasz egyszerű: az üzenetírás időigényes, meg kell fogalmazni és be kell pötyögni, míg dobni egy lájkot mindössze egyetlen gombnyomás.

És hogy miért csinálja? Azt akarja, hogy az eszedbe jusson. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, amit ilyen kis gesztus-szerű lájkokkal tart életben. Nyugi, ha az új pasidról teszel majd fel képet, azt biztosan nem fogja tetszikelni.

2. Mutatni akar valamit

A fotód lájkolásával tudja, hogy megmozgat benned valamit, tehát ilyenkor több mint valószínű, hogy lecsekkolod a profilját és ő pontosan ezt akarja! Valljuk be, ez a gyerekes taktika legtöbbször be is válik.

Lehet, hogy már nem érdekled annyira, hogy járjon veled, de azért az érdeklődéseddel szeretné legyezgetni a hiúságát.

Lehet, hogy valami egzotikus helyre utazott, vett egy új kocsit, vagy szépen kigyúrta magát és arra vágyik, hogy elismerjék a sikerét, mindezt viszont-lájkok vagy kommentek formájában. 

3. Csak a külsőd tetszik neki

Lehet, hogy a személyiségetek nem passzolt, de attól még gondolhatja úgy, hogy dögös vagy. Találkoztatok, de nem akart veled komolyabb kapcsolatot és eltűnt az éterből - ahelyett, hogy ezt közölte volna, mint egy felnőtt - most meg lájkolgatja a szelfijeid?

Előfordulhat, hogy semmi mögöttes szándéka nincs, hanem tényleg tetszett neki a fotó. Mindenki – főleg a vizuális beállítottságú férfiak - szereti a szép embereket, illetve a jól sikerült fotókat, az egész Instagram erre épül. Lehet, hogy a szeme elé kerültél a feed-en, nem volt ellenére, amit látott, dobott egy gyors lájkot és már pörgetett is tovább. 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?