5 jel, hogy a randipartnered nem fog többször felhívni

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:

A társkeresést – főleg az online formáját – ajánlatos kellő könnyedséggel és optimizmussal megközelíteni, különben gyakran érhet minket csalódás. Sok felejthető delikvenssel fogunk találkozni, mire találunk egy megfelelő férfit, de ne adjuk fel a reményt, mert nem lehetetlen. Az alábbi öt jel azonban ékes példája annak, hogy randipartnered egy link srác, aki nem fog többször felhívni.

1. Arról beszél, hogy milyen elfoglalt

Találkoztok, beültök valahova és részéről állandó visszatérő téma a beszélgetésben, hogy a közeljövőben mennyi dolga lesz? Ezzel vajon arra akar utalni, hogy nem lesz ideje rád? Valószínű, hogy pontosan így van. Kissé közhelyes, de annál igazabb mondás, miszerint mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Ha már az első találkozón arról beszél, hogy milyen elfoglalt lesz a következő hetekben, az arra utal, hogy nem fog veled többet találkozni.

2. Nem adja meg a számát

Az első randit messengeren, vagy valami más online formában beszéltétek meg és még nem cseréltetek számot? Ez teljesen természetes, hiszen ma már a wc-re is telefonnal megyünk, így biztosított a folyamatos kommunikáció lehetősége.

Ha azonban úgy köszöntök el egymástól, hogy még mindig csak egymás Facebook profilja köt össze titeket, akkor már van jogod kicsit gyanakodni.

Az online térben ugyanis pofonegyszerű valakit ignorálni – vagy akár letiltani – míg a saját telefonszám megadása már mondhatni új szintre helyezi a kapcsolatot. Ha tehát nem adja meg a számát, akkor nem tervez veled komolyabban.

3. Túl sokat dicsér 

Ez nem feltétlenül jelent mindig rosszat, elvégre kedves dolog, ha a partner az első találkozáskor mond pár bókot, például megdicséri a ruhádat, vagy megköszöni, hogy pontos voltál. Amikor azonban minden mondatod után kifejti, hogy milyen szuper vagy, az legtöbbször azt jelenti, hogy rejteget, vagy kompenzál valamit, például azt, hogy már most tudja, hogy soha többet nem fogtok találkozni.

A férfiak általában csínján bánnak a dicséretekkel és csak akkor bókolnak, ha komolyan gondolják, így egy folyamatosan téged ajnározó randipartner mindig gyanús.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv