5 randitipp, amivel fenntarthatod a pasi érdeklődését anélkül, hogy túlbuzgónak tűnnél

Szőke Angéla
Írta: ,

Megbeszéltél egy randit, találkoztatok és jól sikerült? Ilyenkor nincs szörnyűbb, mint napokig várni, hogy az úriember jelentkezzen. Emlékszem, egyszer egy francia sráccal randiztam és három napon keresztül kész idegroncs voltam, annyira vártam, hogy hívjon. Természetesen a fiú haverjaimnak lett igaza, a srác megvárta a „kötelező három napot", mielőtt írt volna.

Szóval tegyük fel, hogy jól sikerült a randi és szeretnél egy következő találkozót, de nem szeretnél kétségbeesettnek vagy túlbuzgónak tűnni, ugyanakkor az idődet sem szeretnéd vesztegetni, amennyiben az érzéseid nem találtak viszonzásra. Az alábbi tippek segíthetnek egy ilyen helyzetben!

Tudom, ezt nem olyan könnyű megállni, ha tényleg minden tetszik a fiún, de ha nem adjuk be a derekunkat egyből az első randevún, nagyobb eséllyel tartjuk fenn az érdeklődését.

Ez nem jelenti az, hogy prűdnek kell lennünk, de egy érzéki puszi az arcra, amit egy csábos pillantással kísérünk, tökéletes középút lehet.

Fontos, hogy éreztessük az illetővel, szeretnénk még találkozni vele.

Ehhez nem kell kerek perec közölni vele mindezt, elég, ha a randi vége felé látszólag mellékesen megemlítjük, hogy ha legközelebb találkozunk, elmehetnénk ide-oda, vagy kipróbálhatnánk ezt meg azt, és így tovább.

Csak könnyedén, nem kell rágörcsölni, így ő is tudni fogja, hogy érdeklődünk iránta a továbbiakban is, mégsem fogunk rámenősnek tűnni.

Esetleg megemlíthetjük neki elköszönéskor, hogy jól éreztük magunkat, vagy akár egy gyors üzenetet is rádobhatunk, amiben megköszönjük az estét.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!