Összeköltözésből szakítás? Így kerülheted el

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A legtöbb pár életében óriási lépés az összeköltözés, és bizony nem is feltétlenül megy minden simán. Az együttélés során záros időn belül kiderülhet, hogy komoly gondok várnak megoldásra, vagy éppenséggel a legnagyobb boldogság vár rátok.

Akarjátok, de féltek is tőle

Teljesen természetesen érzés, ha aggodalommal tölt el benneteket az összeköltözés, akkor is, ha egyébként maximálisan szeretnétek a változást.

A hatalmas lépés előtt szerencsés, ha nem egyből vágtok bele a nagybetűs életbe, hanem egyfajta próbaként a másiknál alszotok, ott töltötök néhány hetet.

Ez, és egyébiránt egy hosszabb nyaralás is rávilágíthat arra, mennyire lesz zökkenőmentes az összebútorozás.


Mérd fel a helyzetet: 7 biztos jel, hogy készen álltok az összeköltözésre


Bár a legideálisabb felvonás szerint a próbatételt egy teljesen önálló albérlet követi (tehát nem valamelyikőtökhöz költöztök oda, hanem új lakást választotok), azért az élet nem mindig ilyen egyszerű.

Sajnos a kevésbé optimális változat esetén több komplikációval kell szembenéznetek, ami főleg akkor okozhat problémát, ha meglehetősen hevesek vagytok.

Miért jó az új albérlet?

Először is szögezzük le, azért emeltük ki az „albérletet”, mert annak csak nagyon ritkán van jó vége, ha a páros az összeköltözést egyből vásárlással kezdi

A hitelfelvétel, később az osztozkodás még a többéves kapcsolatokban is nehéz ügyet jelent, nemhogy a friss élettársak esetében.

Másodsorjában az új albérlet azért a legideálisabb választás, mert azt együtt lakhatjátok be, jobban a sajátotokénak érezhetitek.

Amennyiben te költöznél a kedvesedhez, úgy egy már kialakult rendszerhez kellene alkalmazkodnod, ráadásul ő nem feltétlenül tudná elfogadni a neked fontos holmikat a férfibarlangjában – persze igaz ez fordítva is.

Természetesen, ha anyagilag így a legmegfelelőbb és nagy a megértés köztetek, hajlandóak vagytok engedni, akkor megoldható a dolog, de kétségtelenül az új albérlet a legideálisabb választás.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019