5 ok, amiért a nős férfiak egyre kelendőbbek. Miért kell egy nőnek foglalt férfi?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság gyakran probléma, hogy a férfiak és a nők nem találnak egymásra, úgy vélik, hasonló korú kiszemeltjeik mind foglaltak. De meddig akadály az a tény, hogy egy felnőtt ember házas? És miért lettek egyre kelendőbbek a foglalt férfiak?

Aki nős, vagy élettársi kapcsolatban él, az minden bizonnyal tudja, mit igényel a partnere, hiszen eljutott vele egy komolyabb szintre.

Azok, akik kifejezetten férjekre hajtanak, úgy vélik, az ilyen férfiak udvariasabbak, figyelmesebbek, mint a hosszú távú kapcsolatokban kevésbé rutinos társaik.

Nyilván nem lehet általánosítani, és nem túl szép kifejezés, de azt gondolják, ezek a férfiak már „be lettek idomítva”, köszönhetően feleségüknek.

Az ilyen férfiak többnyire igyekeznek nem elkövetni azokat a hibákat, amikért otthon duzzogás, vagy szemrehányás jár, elvégre nem azért választanak maguk mellé szeretőt, mert vele is konfliktusokba keverednének.

Ebből adódik, hogy figyelmességük, türelmük legjavát általában nekik tartogatják – ami nyilván nem is olyan nehéz hetente, kéthetente néhány óráig.

Ugyan ez a tévhit kering a köztudatban, valójában egyáltalán nem csak a férfiak azok, akik időnként kizárólag kalandokra vágynak.

Márpedig, ha a szex jó, és mindkét fél egyedülálló, sokszor kézenfekvő, hogy megtörténik a továbblépés, és hivatalos kapcsolattá lép elő a viszony.

Azonban akadnak olyan életkorok, élethelyzetek, amikor erre egyszerűen nem vágyik az ember.

Mintegy kézenfekvőnek tűnik, hogy ilyenkor foglalt partnert válasszunk, vagy legalábbis ne visszakozzunk azonnal, ha a vonzalom adott, ám a férfi nős.

Mivel a legtöbb férj nem vágyik többre, mint szexre, esze ágában sincs otthagyni a feleségét, vagy éppen a családját, majdnem kockázatmentes velük a kalandozás. Persze csak átvitt értelemben, hiszen itt a kockázatok más színtereken tűnnek fel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019