5 dolog, amit a párod nem kérhetne tőled. A legtöbben mégis megteszik

Balatoni Dóra
Írta: ,
5 dolog, amit a párod nem kérhetne tőled. A legtöbben mégis megteszik

Kép forrása: indiaearl.com

A normális párkapcsolatban mindkét félnek ugyanolyan jogai vannak. Amennyiben az egyik folyamatosan elnyomja a másikat, akkor nem beszélhetünk egészséges viszonyról. Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyeket soha nem kérhetne tőled a párod!

Változtass a külsődön Kép forrása: facebook.com

Természetes, hogy igyekszel úgy kinézni, hogy tetsszél a párodnak, ám ha ő kéri azt, hogy fogyj le 10 kilót vagy átlagos testalkatodból varázsolj modellalkatot, esetleg csináltass magadnak műmelleket, akkor bizony nagy baj van a párkapcsolatotokkal.

Ez ugyanis azt jelenti, nem fogad el olyannak, amilyen vagy.

Ha valóban szeret, akkor mindig vonzónak talál, legyen szó egy álmos reggelről vagy egy kiadós edzésről. Soha ne hagyd neki, hogy megjegyzései miatt rosszul érezd magad a bőrödben.

Hanyagold a barátaidat Kép forrása: inlist.com

Soha ne maradj hosszú távon olyan pasival, aki folyton kritizálja a barátaidat vagy a családtagjaidat és arra kéri, hanyagold őket.

Semmi ne tántorítson el attól, hogy segíts megszervezni a nővéred esküvőjét vagy részt vegyél a munkahelyi csapatépítő hétvégén.

Érthető, ha egy párkapcsolatban mindkét fél részéről van egy egészséges féltékenység, ám ha a dolgok odáig fajulnak, hogy az egyik megszabja a másiknak, mit tehet és mit nem, akkor már egészségtelen és mérgező kapcsolatról beszélhetünk, amit érdemes minél előbb befejezni.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján