5+1 jel, hogy nem kellene szakítanod

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 jel, hogy nem kellene szakítanod

Manapság jellemző, hogy ha valami elromlik az életünkben, a hétköznapok során, azt inkább eldobjuk, mint hogy nekiálljunk megjavítani. Így van ez az elromlott telefonokkal, de sajnos az emberi kapcsolatokkal is. Merül fel a kérdés, hogy miért? Talán a trendek mutatnak affelé, hogy sokkal könnyebb valamit újra cserélni, mint venni a fáradtságot és megjavítani? Vagy ezek csak kifogások? Bármelyik igaz lehet. A lényeg, hogy vannak olyan intő jelek, amik inkább azt sugallják, hogy ne szakíts, hanem gondold át még egyszer. Ezek azok!

Ha működik kettőtök között a kémia, az már nagyon jó jel arra, hogy van még dolgotok egymással.

Persze nem minden esetben igaz ez, de valamit biztos jelent, hogy folyamatosan izzik körülöttetek a levegő, nem igaz?

Nagyon sok párkapcsolati probléma abból adódik, hogy ez a tűz, ez a szikra elvész, amit csak nagyon sok törődéssel és odafigyeléssel lehet visszahozni.

Ha ez belőletek még nem veszett ki, akkor nem biztos, hogy eljött a szakítás ideje, lehet, még érdemes dolgozni egy kicsit az ügyön.

Ha a kapcsolatotok már elég komoly és mély ahhoz, hogy közös céljaitok legyenek és együtt építsetek fel valamit, akkor tényleg többször meg kell gondolni, hogy miért és hogyan akarsz véget vetni ennek.

Persze valójában az a kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán befejezni egy ilyen kapcsolatot, de tudjuk, hogy sok egyéb tényező is közrejátszhat.

Az azonban biztosan sokat kell, hogy nyomjon a latba, hogy együtt vágtatok bele egy új lakásvásárlásba, egy külföldre költözésbe vagy egy munkahelyváltásba.

Ezek ugyanis olyan mérföldkövek az életben, amiket nem lépünk meg akárkivel, nem igaz?

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!