Lehetséges nagy Ő vagy csak barát? Jelek, hogy összeillenétek és a kémia is elindulhat

Írta: ,

Egy barátságból kialakuló kapcsolatnak megannyi előnye lehet, hiszen jól ismeritek egymást, elkerülhetitek a kínos első randikat, puhatolózó, de kellemetlen kérdéseket, és így tovább. Ám hátulütői is lehetnek a dolognak, leginkább egy igazán jelentős: ha nem sül el jól a próbálkozás, akkor valószínűleg a barátságnak is lőttek…

Talán ő is így érez? Kép forrása: barefootblonde.com

Ha ezt a kérdést olyan könnyű lenne megválaszolni, akkor minden bizonnyal nem lenne ekkora dilemma a döntés.

Vannak, akik úgy vélik, egy férfi-női barátságból akkor nem lesz több, ha a nő nem akar továbblépni, de ez azért nem ennyire egyszerű.

Kétségtelenül van némi alapja a megállapításnak, de ebben az esetben nem csak egy éjszakáról, hanem egy komoly kapcsolatról beszélünk, márpedig ilyenkor a férfiak sem annyira nyitottak.

Mindenesetre akadnak olyan ígéretes jelek, amik arra utalnak, hogy van miben reménykedni, és a baráti viszonyotok akár jóval komolyabb kapcsolattá is előléphet. Lássunk ezek közül néhányat!

… és teljesen egyértelműen nem is akar. Sokat számít a pozitív visszajelzést illetően, hogyan áll a magánéleti kérdéseihez.

Amennyiben gyakran hangoztatja, hogy ő már tényleg valami normális nőt szeretne maga mellé, de jól láthatóan elhárítja a többiek közeledését, az számodra egy nagyon jó jel lehet.

Ezt nem befolyásolja az sem, ha időnként van egy-egy kalandja, arra ugyanis kevés egyedülálló mond nemet.

Ám ezekből sosem lesz semmi komoly, nem tűnik úgy, hogy mindig a nőkön múlik a kapcsolat alakulása, sokkal inkább ő az, aki elhatárolódik a továbblépéstől.

Amellett, hogy tényleg dönthet úgy, most nem akar senki mellett lecövekelni, lehet, hogy titkon éppen beléd szerelmes.