Mit tegyél akkor, ha belekényelmesedtél egy kapcsolatba?

Berényi Nóri
Írta: ,

Az elején minden olyan jól indul, romantikus vacsorák, készülődés a randikra és a rengeteg ajándék, amit a pasitól kapsz. Aztán telik-múlik az idő és azon kapod magad, hogy már az is nagy erőfeszítést igényel részedről, hogy néhanapján belebújj egy szexi fehérneműbe. Egyetlen dolog, ami összetart titeket, az a megszokás. És akkor ilyenkor mit kellene tenned?

Ne vedd készpénznek a kapcsolatodat! Kép forrása: marriedinmilwaukee.com

Sokan ott rontják el, hogy készpénznek veszik a kapcsolatukat és már minimális energiát sem fektetnek a romantikába.

Nem arról van szó, hogy még hetven évesen is lángoló tűznek kell köztetek lenni, de soha ne hagyjátok, hogy kialudjon a tűz. Egyetlen emberi kapcsolat sem fix az életben, mert bármikor változhatnak az érzéseid egy most még általad szeretett személy iránt.

Dolgozni kell a kapcsolatokon, legyen az baráti, vagy szerelmi, de muszáj, hogy folyamatosan foglalkozzatok egymással.

Ez nyilván egy kölcsönös dolog, de, ha látod a barátodon, hogy mennyire kíván téged és majd felfal a szemeivel, akkor ne utasítsd vissza minden alkalommal, ha bepróbálkozik.

Dolgozz rajta! Kép forrása: oncewed.com

Egy kapcsolat két emberen múlik, de butaság lenne azt a játékot űznöd, hogy megvárod, míg a párod lép.

Légy igazi úttörő és lepd meg őt valami szokatlan, szexi ajándékkal.

A pasik imádják, mikor a barátnőjük ennyire a tenyerén hordozza a szexuális életüket és abban biztos lehetsz, hogy nagyon hálás lesz érte.

Egy szép fehérnemű vásárlása, vagy egy romantikus este megszervezése nem nagy energia, de mégis nagyon jótékony hatással lesz a kapcsolatotokra.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019