Mit tegyél akkor, ha belekényelmesedtél egy kapcsolatba?

Írta: ,

Az elején minden olyan jól indul, romantikus vacsorák, készülődés a randikra és a rengeteg ajándék, amit a pasitól kapsz. Aztán telik-múlik az idő és azon kapod magad, hogy már az is nagy erőfeszítést igényel részedről, hogy néhanapján belebújj egy szexi fehérneműbe. Egyetlen dolog, ami összetart titeket, az a megszokás. És akkor ilyenkor mit kellene tenned?

Ne vedd készpénznek a kapcsolatodat! Kép forrása: marriedinmilwaukee.com

1/5 Ne vedd készpénznek a kapcsolatodat!

Sokan ott rontják el, hogy készpénznek veszik a kapcsolatukat és már minimális energiát sem fektetnek a romantikába.

Nem arról van szó, hogy még hetven évesen is lángoló tűznek kell köztetek lenni, de soha ne hagyjátok, hogy kialudjon a tűz. Egyetlen emberi kapcsolat sem fix az életben, mert bármikor változhatnak az érzéseid egy most még általad szeretett személy iránt.

Dolgozni kell a kapcsolatokon, legyen az baráti, vagy szerelmi, de muszáj, hogy folyamatosan foglalkozzatok egymással.

Ez nyilván egy kölcsönös dolog, de, ha látod a barátodon, hogy mennyire kíván téged és majd felfal a szemeivel, akkor ne utasítsd vissza minden alkalommal, ha bepróbálkozik.

Dolgozz rajta! Kép forrása: oncewed.com

2/5 Dolgozz rajta!

Egy kapcsolat két emberen múlik, de butaság lenne azt a játékot űznöd, hogy megvárod, míg a párod lép.

Légy igazi úttörő és lepd meg őt valami szokatlan, szexi ajándékkal.

A pasik imádják, mikor a barátnőjük ennyire a tenyerén hordozza a szexuális életüket és abban biztos lehetsz, hogy nagyon hálás lesz érte.

Egy szép fehérnemű vásárlása, vagy egy romantikus este megszervezése nem nagy energia, de mégis nagyon jótékony hatással lesz a kapcsolatotokra.

Figyelj magadra! Kép forrása: lolobu.com

3/5 Figyelj magadra!

Először neked kell összeszedned magad ahhoz, hogy a maximumot tudd majd nyújtani a kapcsolatotokban is. Ez lehet testi és lelki megújulás is.

Sok nő teljesen elhanyagolja a külsejét, miután megtalálta élete párját, mivel úgy gondolja, hogy már biztonságban van és egyáltalán nem fontos, hogy bombázó legyen.

Pedig az idő múlásával egyre fontosabb lenne. Vannak napok, mikor egy szál pólóban jól esik ejtőzni, de legalább ilyen jó érzés a párodnak, mikor meglát egy szexi ruhában, arról nem is beszélve, hogy neked is jót tesz az önbizalmadnak, ha a pasid felfal a szemével.

Minden napra valami apróság Kép forrása: macadamei/tumblr.com

4/5 Minden napra valami apróság

Mennyi időbe telik, míg neki is öntesz reggel egy bögre kávét, vagy hétvégén összedobsz egy villás reggelit?

Nagyjából 10-15 perc, viszont az öröm, amit utána fog érezni a szerelmed, az egy örök életre szól.

Ne sajnáld az időt arra, hogy örömöt okozz a párodnak, mert ezek az apró gesztusok tartanak életben egy kapcsolatot.

Persze ezt tőle is ugyanúgy elvárhatod, de ne legyél makacs és tedd meg az első lépést, ha úgy érzed, ez sokat segítene kettőtök viszonyán.

Rögtön venni fogja a lapot és ő is átveszi a jó szokásodat.

Lépj! Kép forrása: empowher.com

5/5 Lépj!

Van olyan helyzet, amikor ez a „belekényelmesedett” állapot valaminek a jele.

Talán annak, hogy te ezt már nem akarod és a tested így tiltakozik a kapcsolatotok ellen. Ebből az állapotból csak úgy tudsz kikeveredni, ha mérlegelsz és lépsz.

Ha azt gondolod, hogy még menthető a dolog kettőtök között, akkor harcolj érte, mert valószínű, hogy csak ellustultatok egymás mellett, de, ha minden porcikád tiltakozik a folytatáshoz, akkor lépj tovább egy olyan kapcsolatba, amiben újra boldog lehetsz.