A csillagjegyed elárulja, hogy milyen társ vagy a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A csillagjegyed elárulja, hogy milyen társ vagy a párkapcsolatodban

Kép forrása: unsplash.com

A csillagjegyed rengeteg tulajdonságodról, vonásodról árulkodik, így arra is rávilágíthat, hogy viselkedsz egy párkapcsolatban, házasságban. Persze, nem kizárólag az állatövi jegyed mutatja meg, milyen társ vagy, hiszen az aszcendensed, a neveltetésed, az életkörülményeid és a korábbi tapasztalataid is befolyásolnak. Az alábbi vonások azonban tipikusnak tekinthetőek, és rólad is sokat elárulnak!

Kos

Nagyon fontosnak érzed, hogy elismerjenek, felnézzenek rád – függetlenül attól, hogy a munkádról, a szülői szerepedről, vagy éppen a párkapcsolatodról beszélünk. Imádod, ha hódíthatsz, ha te irányíthatod a szerelmi életedet, legalábbis elhitetetik veled, hogy így van.

Te minden esetben a nagybetűs férfit keresed, ami némileg ellentmond azzal, hogy imádsz kezdeményezni, vagy legalábbis flörtölni. Bár úgy tűnik, mindened az irányítás, legtitkosabb vágyad mégis az, hogy egy erős férfi karjaiban végre elgyengülhess.

Nem kifejezetten erősséged a kompromisszumkészség, ráadásul gyakran heves érzelmi kitörések jellemeznek, ezért aztán nem vagy túlságosan könnyű eset a párkapcsolatodban sem. Robbanékony és maximalista vagy, meg kell tanulnod a felesleges energiáidat megfelelő formában levezetni, különben állandóan állni fog otthon a bál. Márpedig ezt sem te, sem a partnered nem fogja hosszútávon tolerálni.

Mérleg

Kedves, romantikus, finom és vonzó nő vagy, olyasvalaki, aki személyes varázsával mindenkit képes elvarázsolni. Összhangban élsz magaddal, a környezeteddel és megtestesíted a nagybetűs nőt, amiért rajonganak a férfiak.

Míg másokat zavarba ejti, addig te kifejezetten imádod, ha udvarolnak neked, körülrajonganak, időnként úgy érzed, kicsit rossz korba születtél, és túlságosan nyers számodra ez a világ. Nem bírod, ha nyomulnak rád, imádod, amikor közösen kerülgetitek a forró kását – esetedben csak így indulhat egy boldog kapcsolat.

Jellemző is rád, hogy a párkapcsolatok legizgalmasabb részének éppen az udvarlási szakaszt tartod, de próbálod fenntartani az összhangot a későbbiek során is. Nem problémás veled együtt élni, mert alapvetően a kompromisszumokra törekszel, és jól alkalmazkodsz, de csak addig vagy kedves és odaadó, amíg megmarad az egyensúly, ellenkező esetben kifejezetten nehéz esetté tudsz válni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba