Miért lett vége az előző kapcsolatainak? Lehet, hogy nem ő a befutó?

Balatoni Dóra
Írta: ,

Sok esetben intő jel lehet számunkra az, ha kiderül, miért is szakított előző szerelmével a párunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunkban is megismétlődik az a helyzet, mégis jobb elővigyázatosnak lenni. Megcsalta az exét vagy barátságban váltak el egymástól? Cikkünkből megtudhatod, mit árulhat ez el a pasi személyiségéről!

 
 
 
Barátsággá vált a szerelem

Intő jel lehet számodra az is, ha a párod előző kapcsolata azért ért véget, mert elmúlt a szerelem és barátsággá alakult át.

Ebben az esetben fokozottan kell arra vigyáznod, hogy a kapcsolatotok a lila köd elmúltával se laposodjon el. Míg az elején elhalmozzátok egymást bókokkal, apró ajándékokkal, ügyelj rá, hogy ezek ne maradjanak el később sem.

Lehet, hogy a párod hajlamos arra, hogy az elején hevesen ostromol, majd amikor már biztonságban érzi magát, tudja, hogy stabil a kapcsolatotokról, akkor elfelejtkezik arról, hogy a tüzet fent is kell tartani.

 
 
 

Amennyiben durva viták és veszekedések előzték meg a szakítást párod előző kapcsolatában, akkor lehet, hogy egy heves vérmérsékletű pasival állsz szemben.

Persze a vitához két ember kell és egyáltalán nem biztos, hogy rendre ő idézte ezeket elő, mégis érdemes résen lenned.

Már a kapcsolat elején próbáljatok meg kompromisszumokat kötni, olyan megoldásokat kitalálni, ami mindkettőtöknek jó.

Igyekezzetek egy erős bizalmi köteléket kialakítani, így elkerülhetőek a féltékenységi jelenetek és elfajuló viták.

 
 
 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019