Miért lett vége az előző kapcsolatainak? Lehet, hogy nem ő a befutó?

Írta: ,

Sok esetben intő jel lehet számunkra az, ha kiderül, miért is szakított előző szerelmével a párunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunkban is megismétlődik az a helyzet, mégis jobb elővigyázatosnak lenni. Megcsalta az exét vagy barátságban váltak el egymástól? Cikkünkből megtudhatod, mit árulhat ez el a pasi személyiségéről!

 
 
 
Barátsággá vált a szerelem

1/6 Barátsággá vált a szerelem

Intő jel lehet számodra az is, ha a párod előző kapcsolata azért ért véget, mert elmúlt a szerelem és barátsággá alakult át.

Ebben az esetben fokozottan kell arra vigyáznod, hogy a kapcsolatotok a lila köd elmúltával se laposodjon el. Míg az elején elhalmozzátok egymást bókokkal, apró ajándékokkal, ügyelj rá, hogy ezek ne maradjanak el később sem.

Lehet, hogy a párod hajlamos arra, hogy az elején hevesen ostromol, majd amikor már biztonságban érzi magát, tudja, hogy stabil a kapcsolatotokról, akkor elfelejtkezik arról, hogy a tüzet fent is kell tartani.

 
 
 

2/6 Csúnyán összevesztek

Amennyiben durva viták és veszekedések előzték meg a szakítást párod előző kapcsolatában, akkor lehet, hogy egy heves vérmérsékletű pasival állsz szemben.

Persze a vitához két ember kell és egyáltalán nem biztos, hogy rendre ő idézte ezeket elő, mégis érdemes résen lenned.

Már a kapcsolat elején próbáljatok meg kompromisszumokat kötni, olyan megoldásokat kitalálni, ami mindkettőtöknek jó.

Igyekezzetek egy erős bizalmi köteléket kialakítani, így elkerülhetőek a féltékenységi jelenetek és elfajuló viták.

 
 
 
Megcsalta a párját Kép forrása: cuded.com

3/6 Megcsalta a párját

Nem állítjuk, hogy rossz döntés olyan pasival összejönnöd, aki megcsalta az exét, ám érdemes óvatosnak lenned.

Puhatold ki, miért is történtek úgy a dolgok, mit érzett akkor, újra megtenné-e, egyszeri eset volt-e vagy előfordult-e ez a korábbi kapcsolataiban is. Mindenképp járj ezeknek utána, ugyanis tudnod kell, hogy csak nagyon kevesek képesek megváltozni, és ami előfordult a múltban, megtörténhet a jövőben is.

Mindenki hibázhat, ám ha kiderül, már többször is hűtlenkedett, mindenképp légy résen!

 
 
 
Őt csalták meg Kép forrása: snapknot.com

4/6 Őt csalták meg

Talán elsőre azt gondolnád, mindenképp jobban jársz olyan pasival, akit megcsaltak és nem ő maga volt hűtlen, ám ez korántsem biztos!

Sajnos egy megcsalás általában nyomokat hagy az emberben, ha bízott a párjában és nagyon szerette őt, akkor előfordulhat, hogy elvesztette hitét a világban.

Válhat ettől a pasi bizonytalanná, és lehet, hogy emiatt nem fog benned sem bízni. Lehet, hogy féltékenyebb lesz, mint kellene és az is előfordulhat, hogy állandóan ellenőrizgetni akar majd.

Sajnos egy csalódás után nehéz visszaszerezni a bizalmat, még akkor is, ha nem te okoztál neki fájdalmat.

 
 
 
Nem akarta elkötelezni magát Kép forrása: peus/depositphotos.com

5/6 Nem akarta elkötelezni magát

Manapság egyre gyakoribb probléma az elköteleződés hiánya, ezért talán ez állhat a legtöbb szakítás hátterében.

Tudnod és érezned kell rajta, hogy veled másként gondolja. Fontos tisztáznotok, ki mit szeretne a jövőben, mire vágyik és mik a tervei .

Ha azért ért véget az előző kapcsolata, mert az exe már gyermeket akart, de ő még nem érezte rá késznek magát, akkor számíthatsz arra, hogy egyelőre valószínűleg veled sem akar majd családot alapítani - persze a mindent elsöprő szerelmetek akár az apai ösztöneit is felerősítheti!

 
 
 
Az exe nem akarta elkötelezni magát

6/6 Az exe nem akarta elkötelezni magát

Amennyiben fordítva történt: az exe nem akart még gyereket, de a párod már szívesen családot alapított volna, akkor számíthatsz rá, hogy köztetek is hamar felmerül majd a gyerekkérdés.

Ha hosszú kapcsolatra vágysz, érdemes minél előbb tisztáznotok az elképzeléseiteket.

Fontos, hogy ugyanott tartsatok a kapcsolatotokban és együtt haladjatok a közös célok felé. Amennyiben te még nem szeretnél családot alapítani a közeljövőben, mindenképp tudasd vele.