Menekülj, ha a következő 5 dolgot látod a pasi közösségi oldalán!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A közösségi média óriási előnye, hogy már gyakorlatilag minden és mindenki leellenőrizhető általa – ez persze hátrány is lehet, ha rólad van szó. Az mindenesetre biztos, hogy ha ismerkedés, flörtölés fázisba léptek egy pasival, akkor te is örömmel csekkolod az oldalát. De mik azok az árulkodó jelek, amik láttán inkább menekülj?

Mindent megoszt magáról Kép forrása: theeverygirl.com

Nem éppen felnőtt viselkedésre enged következtetni, ha mindig mindent posztol magáról, és ehhez ki is aknázza a közösségi média összes lehetőségét (pl. rengeteg hashtaget használ, akár olyanokat is, amik nem tartoznak a fotóhoz).

Ez csak egyszerű lájk gyűjtögetés, illetve némi extra figyelem iránti igény, amit valószínűleg te nem akarsz tovább ápolgatni egy komolyra forduló kapcsolatban.

Bizonyára azt sem szeretnéd, hogy az első vitátok azonnal a hírfolyamban landoljon, vagy az étteremben az első dolga az legyen, hogy feltölt egy fotót a vacsorájáról… Ha mániákus megosztóval van dolgod, ezekkel a körülményekkel garantáltan számolhatsz.

Túl sok nővel veszi magát körül Kép forrása: annapolisandcompany.com

Nincs ezzel baj, amíg szingli, de azért van egy bizonyos határ, ami ebben az esetben is okot adhat az aggodalomra.

Ha egy pasi állandóan más csajokat lájkol, önfeledten írogat nekik, és mindenhova odabök egy-egy kedves hozzászólást, akkor jó esély van rá, hogy ez a későbbiek folyamán sem fog változni.

Sőt, még valószínűleg te leszel a hibás, amiért korlátozni akarod, hiszen ő csak levelezget, semmi mást nem csinál… Még, ha így is van, egész biztosan idegesíteni fog, ha a hírfolyamod azzal lesz tele, hogy ő vadidegen, félmeztelen nőknek bókol.

Ez egyrészt szánalmas próbálkozásnak hat, másrészt érthetetlen akkor, ha az ember kapcsolatban él.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019