Megszívlelendő tanácsok, ha beleszerettél a főnöködbe

Berényi Nóri
Írta: ,

A munkahelyünk szinte a második otthonunk, így elkerülhetetlen, hogy intimebb kapcsolatba kerüljünk a kollégáinkkal. De vajon mi történik akkor, ha átlépjük azt a bizonyos határvonalat, és nem is akárkivel, hanem a főnökünkkel?

Ne engedj a kísértésnek Kép forrása: wynwileyphotoblog.com

Akár történt már valami köztetek, akár nem, legbelül biztos te is érzed, hogy ez nem vezet jóra – nagyon ritkán végződik happy enddel egy főnök-beosztott viszony. Ráadásul te húzhatod a rövidebbet, hiszen nem csak a szívedet törhetik össze, hanem a munkádat is elveszítheted el!

Teljesen érthető, ha imponál számodra a főnököd magabiztossága, kiállása vagy a tekintélye, de ezt egy olyan férfiban is megtalálhatod, aki nem a felettesed.

Persze tudjuk, hogy a szívednek nem tudsz ilyen könnyen parancsolni, így az a legegyszerűbb, ha már az elején megpróbálsz az eszedre hallgatni és kerülöd a dolgot. Bár ez sem lesz könnyű, de legalább nem kell megküzdened azzal a fájdalommal, ami a végén érhet téged.

Ne keverd bele a munkát Kép forrása: brit.co

Nagyon nehéz objektív döntést hozni, ha az érzelmek bekavarnak, így arra biztatunk, hogy se magadat, se a főnöködet ne hozd ilyen helyzetbe, ha már van köztetek valami. Nyilván neked sem lenne túl imponáló, ha tudnád, hogy csak azért választotta a te ötletedet, mert nem vagy közömbös számára, így inkább a munkahelyeteken zárd ki teljesen a magánéleteteket.

Ráadásul az is lehet, hogy a kettőtök közti dolog nem lesz túl hosszú távú, de legalább azt tudni fogod, hogy a szakmai sikereidet csak magadnak köszönheted. Így ha például felajánlaná neked az előléptetést, csak abban az esetben fogadd el, ha tudod, hogy ez kizárólag az irodai munkádnak köszönhető. Mert hidd el, ha jó szakember vagy, akkor nem akar majd tőled megválni, bárhogy is alakuljon a kettőtök dolga.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019