5 mód, ahogyan megcsalhatod, de eddig még sosem gondoltál rá

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 mód, ahogyan megcsalhatod, de eddig még sosem gondoltál rá

Bár egyértelműnek tűnik, mi számít megcsalásnak, sokféle vélemény létezik róla. Még mielőtt azt hinnéd, hogy a csók és az aktus közötti intervallumot fogjuk kivesézni, csak szólunk: összeállításunkban nem a testiségé lesz a főszerep. Ezért is lehetnek a következő hűtlenségi formák meglepőek!

+1 Ha a bizalom megromlott
Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatotok csak akkor működhet, ha kölcsönösen megbíztok egymásban
 
Ha valamiért ezt most nem érzed százszázalékosnak, beszélnetek kell! A kommunikáció az egyetlen módja annak, hogy tisztázzátok a problémákat. 
 
Amennyiben nagyobb a baj, vagy valamiért úgy érzed, a kedvesed nem hallgat meg, vesd fel a párterápia lehetőségét – ami ma már messze nem a hollywoodi filmekben látott luxus, hanem könnyen elérhető valóság!
 
Tudsz olyan magatartásformáról, amit a társadalom nem biztos, hogy megcsalásként értékel, te viszont igen? Oszd meg kommentben!
Túl lelkes tetszésnyilvánítás

Előfordulhat, hogy a kedvesed kolléganője fantasztikus frizurával jelent meg reggel, amiért egy bókot igazán megérdemelt. Vagy éppen a te munkatársad segített kinyitni az ásványvizes üveget, így nem hagyhattad szó nélkül, mekkora a bicepsze

Az okkal elhangzó, velős és spontán tetszésnyilvánítással semmi gond, hiszen mindannyian emberek vagyunk. Egymásnak viszont tartoztok annyival, hogy csak olyat mondjatok másoknak, ami semmi félreértésre nem ad okot
 
Semmi ciki nincs abban, ha nyíltan megmondod a párodnak, hogy zavar téged, ha megdicsér más nőket – sokkal durvább, amikor minden előzmény nélkül hisztizni kezdesz.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!