A megcsalás 5 módja, ami eddig eszedbe sem jutott

Sándor Alexandra
Írta: ,
A megcsalás 5 módja, ami eddig eszedbe sem jutott

Bár egyértelműnek tűnik, mi számít megcsalásnak, sokféle vélemény létezik róla. Még mielőtt azt hinnéd, hogy a csók és az aktus közötti intervallumot fogjuk kivesézni, csak szólunk: összeállításunkban nem a testiségé lesz a főszerep. Ezért is lehetnek a következő hűtlenségi formák meglepőek!

Kitálalni a közös problémákról

Ha a párod megosztja egy másik nővel, mennyire unja már, hogy szanaszét hagyod a fürdőszobában a törölköződet, és hogy mennyire nem törődsz az ágyban az igényeivel, akkor bizony a kapcsolatotok gyenge pontjait teszi közszemlére.

Ez egyfajta bensőséges viszonyt teremt a harmadik féllel, hiszen a pasid érezteti vele: akkor és ott fontosabb neki ő, mint te. Számodra ez a testiségnél is nagyobb veszélyt jelenthet, hiszen az érzelmi kötődés egyértelmű jele. 
 
Amennyiben pedig te vagy az, aki ellenkező nemű ismerőssel beszéli ki a kedvesét, gondold végig, megéri-e…
+1 Ha a bizalom megromlott
Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatotok csak akkor működhet, ha kölcsönösen megbíztok egymásban
 
Ha valamiért ezt most nem érzed százszázalékosnak, beszélnetek kell! A kommunikáció az egyetlen módja annak, hogy tisztázzátok a problémákat. 
 
Amennyiben nagyobb a baj, vagy valamiért úgy érzed, a kedvesed nem hallgat meg, vesd fel a párterápia lehetőségét – ami ma már messze nem a hollywoodi filmekben látott luxus, hanem könnyen elérhető valóság!
 
Tudsz olyan magatartásformáról, amit a társadalom nem biztos, hogy megcsalásként értékel, te viszont igen? Oszd meg kommentben!
Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra