A majdnem kapcsolatok 4 legfájdalmasabb típusa, amit sokan megtapasztalnak

Szirák Viki
Írta: ,

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek valójában nem is azok. Hiszen nincs kimondva hivatalosan, hogy együtt lennétek, mégis minden olyan: sok időt töltötök együtt, úgy viselkedtek, mint egy szerelmespár, és amikor mindez véget ér, épp annyira törik össze a szíved, mintha szakítottatok volna. A majdnem kapcsolatok nagyon fájdalmasak, mindegy, hogy az alábbi 4 típus közül melyikben van részed...

Néha egyszerűen lehetetlen megérteni, miért olyan nehéz egyes embereknek az elköteleződés. Hogy miért nem tudnak egyetlen személy oldalán megállapodni, és csakis ezzel az emberrel ismerkedni, csókolózni, együtt aludni...

A majdnem kapcsolatok egyik legfájdalmasabb típusa az, ha nem vagytok egy pár, és emiatt a srác másokkal is ismerkedik. Ha bulizik, idegen lányokkal táncol, még akkor is, ha utána hozzád megy át, mert egyedül érzi magát.

Egyszerűen nem áll készen egy kapcsolatra, te pedig csak reménykedsz, hogy ha szabad utat adsz neki egy időre, ráébred, mi vár rá az út végén.

Azonban amikor ez nem történik meg, és nem akar csak melletted elköteleződni, még fájdalmasabb lesz a szakítás.

Hiszen a semmiért hagytad, hogy ennyi ideig fájdalmat okozzon neked!

Bemutatott az összes barátjának, már összefutottál a szüleivel is, és tudod, hogy mindenki nagyon kedvel téged.

Pont úgy viselkedik, mintha a pasid lenne, de mégsem szólít téged a barátnőjének.

Egyszer sem. Sőt, mindenkinek egy közeli barátként mutat be; noha közben megfogja a kezed, vagy akár csókot is ad a szemük láttára.

Te még el is hiteted magaddal, hogy nincs szükség hivatalos „megszólításra", hiszen anélkül is egy pár vagytok, hogy kimondaná.

Épp ezért ér olyannyira váratlanul (és okoz hatalmas fájdalmat), amikor megtudod, hogy ő nem gondol rád a barátnőjeként. Hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra, és nem akar félrevezetni téged.

Hiszen eddig mit csinált, ha nem pont ezt?!