Neten ismerkedő emberek mondták el: a legvonzóbb tulajdonságok egy nőben

Szirák Viki
Írta: ,

Tekintve, hogy a netes ismerkedésnél nagyon fontos szerepet töltenek be a fotók, azt gondolnánk, ez az egyetlen oka annak, hogy valaki üzenetet ír egy másik személynek. De most egy felmérésből kiderült, hogy mindenki tévedett! Ugyanis van egy tulajdonság, ami a férfiak szerint ellenállhatatlan, és az online ismerkedés esetén sokkal többet számít egy jól beállított fotónál.

Ha ismerkedtél már a neten, tudod, hogy nem egyszerű ott párt találni. Sokszor csalódsz abban, akivel beszélgetsz, mert gyakran kiderül, hogy az illető nem is olyan megnyerő, mint ahogyan az órákig tartó beszélgetéseitekből hitted.

Van, aki nem túl őszinte az életével kapcsolatban, és olyan is akad, aki a számítógép előtt egészen más személyiség, mint a valóságban. Mégis, rengeteg pozitív példa is létezik; emberek, akik itt találták meg életük szerelmét, és családot alapítottak már együtt. Mindenképpen érdemes esélyt adni ennek a lehetőségnek is!

Egy külföldi oldal készített statisztikát arról, hogy mi az, amit a férfiak fontosnak tartanak egy nőben, ha neten kezdenek el ismerkedni.

1000 ember töltötte ki a tesztet, amiből fény derült arra, hogy a legvonzóbb tulajdonság valakiben az, ha őszinte!

Bizony, nem a fitt testalkat és a lehengerlő mosoly vezeti az első helyet, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire nyílt a partnerével. A résztvevők 54%-a, azaz több, mint 500 ember szavazott erre a válaszra. A második legfontosabb és egyben legellenállhatatlanabb tulajdonság a kedvesség és az együttérzés, ami egy kapcsolatban egyébként is elengedhetetlen.

Kép: gaudilab/depositphotos.com

A szépség is feljut a dobogóra, de nem az elsők között

A harmadik legvonzóbb tulajdonság a statisztika szerint az, hogy egy nő mennyire humoros. Valószínűleg nálad is döntő fontossággal bír az, hogy a srác, akivel ismerkedsz, mennyire vicces, és most bebizonyosodott, hogy ez a férfiaknál is legalább ennyire jelentőségteljes.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!