Pasik mesélnek: „Így kértem meg a barátnőm kezét”

Írta: ,

Az interneten terjengő lánykérős videók elég magasra teszik a lécet a férfiak előtt, szerencsére azonban úgy tűnik, kreativitásban nincs hiány, ha életük szerelméről van szó. 5 pasit kérdeztünk meg, ők milyen körülmények között jegyezték el kedvesüket!

A csúcson Kép forrása: birthdaywishes.expert

„Amióta csak ismerjük egymást, a közös hobbink a hegymászás. A következő célunkat most őszre tűztük ki, és már nagyon készültünk rá. Ez az időszak nálunk nem a romantikáról szól, hanem a határaink feszegetéséről és a fejlődésről. Ezért is jutott eszembe, hogy ebben a környezetben biztos nem számítana lánykérésre.

A hegymászáson túl az életünk elég spontán, ez az egy fix dolog van, ami mindkettőnknek nagyon fontos. Amikor felértünk a csúcsra, akkor ejtettem meg a lánykérést. Annyira felfokozott állapotban volt, hogy először fel sem fogta, miről van szó. A hegy tetején letérdeltem, és feltettem a bűvös kérdést, amire a legnagyobb örömömre igennel válaszolt.” – Ádám (34)

Ugyanazt csináltuk, mint az első randin Kép forrása: abutterflybyday.com

Gimis korunk óta ismerjük egymást, már nem nagyon vannak meglepetések a kapcsolatunkban. Pontosan tudjuk, mikor mire gondol a másik, ezért nehéz volt olyat kitalálnom, amivel nem bukom le már a programra invitálásnál.

Arra gondoltam, hogy miért ne csinálhatnánk ugyanazt, amit az első randinkon, és amit azóta is mindig felemlegetünk. Elvittem őt görkorizni, ami elég viccesen alakult, mert a pincéből előhalászott korcsolyákban már alig tudtunk lábra állni. Szerencsére én hamar belejöttem, de neki több kilométer után sem ment. Féltem, hogy elmegy tőle a kedve, és akkor az egész varázsnak annyi, ezért inkább felajánlottam, hogy pihenjünk egy kicsit. Ekkor jött a legkellemetlenebb, de egyben legalkalmasabb része a programnak. Ő elesett, én pedig felsegítettem, és akkor elővettem a gyűrűt, hogy rám az élete hátralévő részében számíthat. Könnybe lábadt szemmel, görkorival a lábán a nyakamba ugrott.” – Krisztián (28)