Ezekkel vigyázz: az 5 leggyakoribb válóokok - az ügyvédek szerint

Balatoni Dóra
Írta: ,
Ezekkel vigyázz: az 5 leggyakoribb válóokok - az ügyvédek szerint

Kép forrása: femaleintel.com

Optimális esetben a párok azért mondják ki a boldogító igent, mert életük végéig együtt szeretnének maradni. Az együtt töltött évek alatt azonban jöhetnek olyan problémák, amelyek próbára tehetik mindkét felet. Vannak olyanok, akiknek sikerül megoldaniuk ezeket köszönhetően a szerelemnek és a ragaszkodásnak, vannak azonban olyanok is, akiknek nem. Nézzük, melyek a leggyakoribb válóokok az ügyvédek szerint!

„Megszűnt a szexuális életünk” Kép forrása: weheartit.com

A legtöbb válás mellett döntő pár életében már korábban megszűnt az intimitás.

Megmutatkozik ez a kommunikáció hiányában, amikor nem mondják el a felek egymásnak, mit gondolnak és hogyan éreznek, már nem osztják meg egymással titkaikat és nincsenek közös programjaik sem.

Nem vacsoráznak együtt és a kutyát is külön-külön viszik le sétáltatni. Emellett pedig megszűnik a szexuális életük, amely a házasság alapját adja.

Ezek nélkül már nem tud működni a kapcsolat és ilyenkor a felek többnyire a válás mellett döntenek.

„Felvette a kapcsolatot az exével a Facebookon” Kép forrása: puphome.com

A technika fejlődésével egyre több válás mellett döntő házaspár panaszkodik az internetre, azon belül is a közösségi médiára.

A függőség is gondot okozhat, megeshet ugyanis, hogy a felek még lefekvés előtt is az okostelefonjukat nyomkodják ahelyett, hogy egy kicsit beszélgetnének vagy összebújnak partnerükkel.

Emellett azonban előidézhet egy régi problémát, a megcsalást is. Facebookon könnyen elérhetünk bárkit, akár a régi szerelmünkkel is elkezdhetünk beszélgetni.

Az ügyvédek szerint mostanában igen gyakori jelenség, hogy válóokként emlegetik a közösségi oldalak használatát, amely aztán hűtlenséghez vezetett.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!