5 krízis helyzet, amit nem lehet megúszni a legstabilabb kapcsolatban sem

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
5 krízis helyzet, amit nem lehet megúszni a legstabilabb kapcsolatban sem

Egy igazán jól működő párkapcsolatban bizony sok kihívást kell legyőznie a párnak. Nem lehet megúszni a súrlódásokat, nézeteltéréseket, veszekedéseket, de tanulni lehet belőlük, miközben erősítik a bizalmat, az összetartozás érzését. Mutatunk pár olyan helyzetet, amit nem lehet elkerülni, de a legyőzésükkel még ütősebb párost alkothattok a szerelmeddel.

Ellaposdó szex Kép forrása: pixabay.com

A hétköznapok feladatai, a mindennapok rutinja belerondíthat a szexuális életetekbe is. Utatokba áll a fáradtság, nyűgösség, kimerültség.

De sokszor mi is hibázunk. Biztos ismerős, hogy már nem érzed magad szexistennőnek, könnyebb felkapni valami kinyúlt, de kényelmes ruhát, mint egy csinos otthoni rucit. 

Persze elvárható, hogy a pasid ennek ellenére megkívánjon, de lássuk be, a férfiak bizony vizuális örömökre is éheznek.

Ne hagyd, hogy a kényelem miatt elszálljon a szexuális vágy!

Az ember automatikusan összehasonlítja magát a párja exével. Szeretnénk megfejteni, mi volt a varázsereje.

Milyen hibákat ne kövessünk el, amit az ex elkövetett.

Ugyanakkor a saját volt kapcsolatainkat is meg kell vizsgálni, valóban túl vagyunk-e már rajtuk, visszacsábíthatnának-e egy ingadozóbb, labilisabb szakaszban. Az exek létezésének ténye nagyon bosszantó tud lenni akkor, ha nem tűntek el a színről.

Egy kapcsolat erősségének fokmérője lehet az is, hogy hogyan áll az elmúlt szerelmekhez, a volt párokhoz.

Minden párkapcsolatnak saját ritmusa van. Ha jók vagytok együtt, nagyon szeretitek egymást, hiába okoznak pár rossz pillanatot, napot az exek, legyőzhetők a múlt szellemei.